Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Fatih Terim ile Görüştü - Son Dakika
Spor

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Fatih Terim ile Görüştü

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın başına geçeceği konuşulan Fatih Terim'le İstanbul'da görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Terim, "Herhangi bir anlaşma olursa söyleriz" dedi.

07.12.2017 16:28  Güncelleme: 19:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Fatih Terim için İstanbul'a geldi. A Spor'da son dakika bandıyla verilen habere göre; yöneticiler deneyimli teknik direktör Fatih Terim ile görüştü.

TARIK HODZIC ARACI OLDU

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan görüşmede, Bosna Hersek Futbol Federasyonu heyetindeki Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da yer aldı.

TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİ UZAK İHTİMAL DEĞİL

Hodzic, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirmişti.

Tarık Hodziç görüşme sonrasında şunları söyledi:

Biz düşüneceğiz, taşınacağız. İki taraf da düşünecek taşınacak. İnşallah hoca gelir, biz de o zaman Avrupa Şampiyonası'na gideriz. İnşallah gelir, bütün Bosna istiyor, biz çok istiyoruz. Bütün Bosna ayakta.

"ANLAŞMA OLURSA SÖYLERİZ"

Tecrübeli teknik direktör yapılan görüşmenin ardından açıklamada bulundu.

"Bosna Hersekli dostlarımızla bir yemek yedik. Güzel bir yemek oldu. Tarık benim eski arkadaşım. Önümüzdeki günlerde bakacağız ne olduğuna. Herhangi bir anlaşma olursa biz söyleriz zaten."

Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Fatih Terim ile Görüştü

Son Dakika Spor Bosna Hersek Futbol Federasyonu, Fatih Terim ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yahu : Bu adam kadar egoist tepeden bakan teknik adam ne gördüm ne duydum. Ölüm var ulan 12 3 Yanıtla
  • Tarık: Defolsun gitsin bekle. GS gelecen anca Kırmızı kar yağınca gelirsin 8 5 Yanıtla
  • BERK: Atlanan bir şey var Fatih Terim mi istedi illa beni alın diye adamın yaradılışı bu beğenirsiniz yada beğenmeyebilirsiniz orası ayrı beğenseniz de beğenmezse durum bu bence görünüşünden ziyade yapmış olduğu işlere ve kariyerine bakmak gerekir gerek yurt dışında gerekse yurt içinde başarıları ortada GS nin başında olduğu zamanda UEFA kupası da dahil kaç şampiyonluk kazandırdı takıma ona bakın GS den başka bu kupayı müzesine götüren takım henüz bulunmadı Ülkemizde kariyerin ispatlamış yerli 5 3 Yanıtla
  • özcan: terimin yaptıklarını kiskaniyolar yine derim türkiyenin en iyi teknik direktörüdür ve senolgüneste ikici fovorimdir 3 3 Yanıtla
  • selo: gitsin 10 yıllık anlaşsın işallah kurtulalım sanki galatasaray ın istepnesi, milli takıma ne verdiki, ne başarı yaptı, onun yaptığı kadarı fazlasını yılmaz vural da yapardı 4 1 Yanıtla
  • BERK değişik olacagından futbolcular yeni çalışma: teknik direktörlerin sayısı bir elin parmakları kadar her takım sahaya çıkarken kazanmak için çıkar fakat maç bittiğinde 3 ihtimalden biri gerçekleşir en ünlü kulüpler bile mağlup olur bizde takım yenilirse taraftar koro halinde başta teknik direktörü ve yönetimi hemen istifaya davet eder bazı fanatik taraftarlarda kulbün trdislerine kadar giderek futbulculara bile galiz küfürlerle hakaretlerini sürdürürler ama sezon ortasındahoca değiştirmenin yararı olmaz gelen hocanın çalişma şekli 1 1 Yanıtla

Advertisement