Boydak Eğitim ve Kültür Vakfından Muhtaç Aile ve Öğrencilere Destek - Son Dakika
Yerel

Boydak Eğitim ve Kültür Vakfından Muhtaç Aile ve Öğrencilere Destek

Boydak Holding'in, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı kanalıyla Nevşehir'de gerçekleştireceği yardımlarla ilgili Nevşehir Valiliğinde protokol imzalandı.

26.06.2013 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boydak Holding'in, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı kanalıyla Nevşehir'de gerçekleştireceği yardımlarla ilgili Nevşehir Valiliğinde protokol imzalandı.

Vali Mehmet Ceylan, makamında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Boydak Holding ile Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı yöneticilerine teşekkür ederek, bu tür projelerin geleceki yıllarda da sürmesi dileğinde bulundu.

Ceylan, yardımların sahiplerine ulaşması için Valilik olarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Boydak Holding İnsan Kaynakları Müdürü Yücel Doğan ise vakıf olarak gelecek nesillerin eğitimine destek olmayı amaçladıklarını  ve halktan aldıklarını yine halka vermek istedikleri için bu tür projelere imza attıklarını söyledi.

Proje kapsamında Nevşehir'de bin aileye  60'şar liralık  iaşe yardımı yapacaklarını, ayrıca bin çocuğa da kırtasiye yardımında bulunacaklarını belirten Doğan, Nevşehir'de 2 okula da 20 bin lira yardımda bulunacakarını kaydetti.

Doğan,  proje kapsamında Nevşehir, Niğde, Sarkışla, Develi ve Kahramanmaraş'da 6 bin aileye iaşe, 6 bin çocuğa eğitim seti ve 6 okula da araç gereç yardımı yapmış olacaklarını sözlerine ekledi. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boydak Eğitim ve Kültür Vakfından Muhtaç Aile ve Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement