Böyle TV Şovu Görülmedi: Adem Havva'yı Çıplak Arıyor - Son Dakika
Dünya

Böyle TV Şovu Görülmedi: Adem Havva'yı Çıplak Arıyor

Almanya'da ekranlara gelen Adam Sucht Eva (Adem Havva'yı Arıyor) adlı program ülke çapında gündem yaratmakla kalmayıp ülke sınırlarını aştı.

26.10.2016 18:28  Güncelleme: 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor... X Factor... Fear Factor... Bugüne kadar ekran başında nefes nefese izlediğiniz, katılımcıların güç doğa koşullarıyla mücadele etiği tüm yarışmaları unutun. Hatta, Biri Bizi Gözetliyor, Yabancı Gelin gibi yapımları da... Çünkü bu tür yarışmaların hepsini bir araya getiren ama en ilginci de herkesin anadan doğma kamera karşısına geçtiği bir program Almanya'nın RTL kanalında ekrana geliyor.

11 KATILIMCI BİR ARADA

Almanya'da ekranlara gelen Adam Sucht Eva ( Adem Havva'yı Arıyor) adlı program ülke çapında gündem yaratmakla kalmayıp ülke sınırları dışına da taştı. Yarışma, yedi kadın ve erkek ünlü ile 11 sıradan katılımcıyı bir araya getiriyor. Yarışmaya katılanlar bir cennet parçası gibi bir adada kendilerine uygun eşi bulmaya çalışıyorlar. Aralarında eski model ve sporcuların da bulunduğu ünlü katılımcıların da çırılçıplak kamera karşısına geçtiği yarışmanın tanıtımı "Bu şovun yeni sezonunda aşk ilişkileri çok daha heyecanlı olacak!" deniliyor.

ADEM HAVVA'YI ARIYOR

Katılımcılar balık avlayarak, yemek pişirerek ya da çeşitli oyunlar oynayarak birbirlerinin kalbini çalmaya çalışıyor. Şovun yapımcıları, katılımcıların çırılçıplak olmasını ve çekimin bir ıssız adada yapılmasını da "Çiftler giysiler ya da yaşamsal konfor olmadan sadece birbirlerini tanımaya odaklanacaklar." diye anlatıyor. 'Adem Havva'yı Arıyor' bir açıdan eş bulma ve evlendirme programlarına bir başka açıdan da Survivor'a benziyor. Daha önce de çeşitli TV kanallarında Dating Naked (Çıplak Flört), Naked and Afraid (Çıplak ve Korkmuş), Buying Naked (Çıplak Alışveriş) gibi katılımcıların tamamen çıplak olarak kamera karşısına geçtiği yarışmalar yayınlanmıştı.

Böyle TV Şovu Görülmedi: Adem Havva\'yı Çıplak Arıyor

Son Dakika Dünya Böyle TV Şovu Görülmedi: Adem Havva'yı Çıplak Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement