Bozdağ: "(Türkiye-Almanya İlişkileri) Umuyorum Ki Seçimden Sonra Aklıselim Hakim Olur" - Son Dakika
Güncel

Bozdağ: "(Türkiye-Almanya İlişkileri) Umuyorum Ki Seçimden Sonra Aklıselim Hakim Olur"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın açıklaması ANKARA - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

14.09.2017 13:23

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın açıklaması ANKARA - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: "(Türkiye- Almanya ilişkileri) Türkiye'nin bu kadar malzeme yapılması, oralarda yaşayan vatandaşlarımıza, Türkiye ile ilişkilerin sağlıklı seyrine gerçekten büyük zararlar veriyor. Biz bunu gördük. Halbuki bekleriz ki siyasi seçimlerde kendi halklarının iktidardan beklentilerine nasıl cevap vereceklerini, ülkelerinin iç sorunlarını, uluslararası sorunlarını nasıl çözeceklerini konuşsunlar, bunun üzerinden oy devşirsinler ama öyle olmadığını gördük. Ben umuyorum ki seçimden sonra aklıselim hakim olur ve bu ilişkiler normalleşme seyrine girer. Benim bu anlamda bir beklentim var."

Bozdağ: "(Türkiye-Almanya İlişkileri) Umuyorum Ki Seçimden Sonra Aklıselim Hakim Olur"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozdağ: '(Türkiye-Almanya İlişkileri) Umuyorum Ki Seçimden Sonra Aklıselim Hakim Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement