Bozyazı'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Bozyazı'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Bozyazı\'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılı dolayısıyla öğrenciler arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

28.10.2015 16:34

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yılı dolayısıyla öğrenciler arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Bozyazı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçe genelinde lise, ortaokul ve ilkokul öğrencileri arasında 'Cumhuriyet' konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için Bozyazı Müftülüğü Konferans Salonu'nda ödül töreni düzenlendi. Törene, Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Savaş Cingöz, İlçe Emniyet Müdürü İsrafil Ergün, TCSG-309 Komutanı Erhan Çevik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Konya, daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından dereceye giren öğrenciler eserlerini seslendirdi. Törende daha sonra yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Yıldız, Garnizon Komutanı Cingöz, Emniyet Müdürü Ergün ve Milli Eğitim Müdürü Konya tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninin ardından Bozyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Cumhuriyet Nasıl İlan Edildi?" adlı bir gösteri sunuldu. "Cumhuriyet ve Atatürk" konulu slayt gösterisinin ardından ödül töreni sona erdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozyazı'da Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement