Bozyazı'da 'Yayla Birlik Futbol Turnuvası' Başlıyor - Son Dakika
Spor

Bozyazı'da 'Yayla Birlik Futbol Turnuvası' Başlıyor

Bozyazı\'da \'Yayla Birlik Futbol Turnuvası\' Başlıyor

Mersin’in Bozyazı ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ’Yayla Birlik Futbol Turnuvası’, 2 Eylül’de başlıyor.

24.08.2017 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan 'Yayla Birlik Futbol Turnuvası', 2 Eylül'de başlıyor.

Turnuvayı geleneksel hale dönüştürmeyi amaçlayan tertip komitesi üyeleri, bu amaçla Kaymakam Hayatı Taşdan ve Belediye Başkanı Mehmet Ballı'yı ziyaret etti.

Taşdan, tertip komitesini yaptıkları çalışmadan ötürü kutlayarak, geleneksel hale gelmesi içinde her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi. Taşdan, "Yayla bölgesinde gençler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek için yapılan bu sosyal etkinlik, böyle bir futbol turnuvası çok güzel. Sizleri kutlarım. Her zaman gençlerin yanında olduğumuzu belirtmek isterim. Bu güzel etkinliğin kalıcı olması içinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırım" dedi.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da böyle bir futbol turnuvasının düzenlenmesine öncülük etmelerinden dolayı tertip komitesine teşekkür etti. Ballı, "Öncelikle bu girişiminizden dolayı size teşekkür ederim. Ne gerekiyorsa yapacağım. Sahanın futbol oynamaya elverişli hale getirilmesi için hemen çalışma başlatacağız. Turnuvaya katılacakların forma ve top ihtiyaçları karşılanacaktır. Turnuvayı izlemeye gelecek olan vatandaşlarımızın da rahat etmeleri ve ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü önlemi alacağız. Belediye olarak yapacağınız çalışmalarda her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Tertip komitesi adına konuşan Gürel Bolluk, arkadaşları ile birlikte yayla bölgesinde bir sosyal etkinlik düzenlemeyi planladıklarını ve en uygunun futbol turnuvası olacağına karar verdiklerini anlatarak, turnuvanın gerçekten bölge halkı tarafından büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bu ilgi üzerine turnuvayı geleneksel hale getirmeye karar verdiklerini kaydeden Bolluk, desteklerinden ötürü Kaymakam Taşdan ve Belediye Başkanı Ballı'ya teşekkür etti.

Bolluk, tüm vatandaşları 2 Eylül tarihinde saat 15.00'de Kozağacı Yaylasındaki Dereköy- Kızılca maçına davet etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozyazı'da 'Yayla Birlik Futbol Turnuvası' Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement