BP Türkiye Ekibinden Milli Güreşci Rıza'ya Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

BP Türkiye Ekibinden Milli Güreşci Rıza'ya Moral Ziyareti

BP Türkiye Ekibinden Milli Güreşci Rıza\'ya Moral Ziyareti

BP Türkiye, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi grekoromen güreş dalında temsil edecek sporcumuz, Milli güreşçi Rıza Kayaalp'i ziyaret etti.

05.04.2012 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'deki faaliyetlerinin 100. yılı kutlamaları kapsamında 2016 sonuna kadar Türkiye Milli Olimpiyat Takımı'na enerji sponsoru olan ve Milli Olimpiyat Takımı'ndaki beş milli sporcuyu destekleyen BP Türkiye Londra Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi grekoromen güreş dalında temsil edecek milli sporcumuz Rıza Kayaalp'i antremanlarına devam ettiği Sarıyer Mersinli Ahmet Spor Tesisleri'nde ziyaret etti.

BP Türkiye ekibinin sürpriz ziyareti ile moral depolayan Milli güreşci Rıza'nın heyecanlı olduğu da gözlemlendi. Milli Güreşci Rıza Kayaalp, duygularını şu şekilde dile getirdi: "2012 Londra Olimpiyatları için çok heyecanlıyım ve hedefim Türkiye'ye çok iyi bir derece armağan etmek. Beni marka elçisi olarak seçen ve destekleyen BP Türkiye ve tüm ekibine tekrar teşekkür ederim."

Geçtiğimiz haftalarda 2011'in en başarılı 11 sporcusu olarak ödüllendirilen Milli Güreşci Rıza'nın, uluslararası spor arenasında pek çok altın madalyası bulunuyor.

BP Türkiye'den Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne 2016'ya kadar destek

2012 Londra Olimpiyat Oyunları ile Paralimpik Oyunları resmi akaryakıt ve gaz sponsoru olan BP'nin, bu kapsamda, ülkemizde, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'ne sağladığı enerji sponsorluğu desteği, 2016 sonuna kadar sürecek. BP Türkiye, ayrıca, Olimpiyat takımında yer alan beş milli sporcuyu da, Olimpiyatlara hazırlanma ve kendilerini geliştirme çerçevesinde destekliyor. Grekoromen Güreş'te Rıza Kayaalp'in yanısıra Judo'da Gülşah Kocatürk, Yelken'de Nazlı Çağla Dönertaş, Halter'de Mete Binay ve Jimnastik'te Göksu Üçtaş, BP Türkiye tarafından desteklenen marka elçisi sporcular arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BP Türkiye Ekibinden Milli Güreşci Rıza'ya Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement