Bu Hafta Yayınlanacak Çılgın Oyunlar ! - Son Dakika
Teknoloji

Bu Hafta Yayınlanacak Çılgın Oyunlar !

13 Nisan itibari ile çılgın bir oyun haftasına girdiğimizi söyleyebilirim. Bu hafta yayınlancak oyunlar, işi, gücü, dersi ve sevgiliyi bıraktırabilecek cinste … Aman ha fazla kaptırmayın, hayatınızı olumsuz yönde etkilemesin ! Hemen başlayalım Bu Hafta Yayınlancak Çılgın Oyunlar 1- Gta 5 PC En önemlisde Gta 5 PC geliyor.

13.04.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 Nisan itibari ile çılgın bir oyun haftasına girdiğimizi söyleyebilirim.

Bu hafta yayınlancak oyunlar, işi, gücü, dersi ve sevgiliyi bıraktırabilecek cinste … Aman ha fazla kaptırmayın, hayatınızı olumsuz yönde etkilemesin !

Hemen başlayalım

Bu Hafta Yayınlancak Çılgın Oyunlar

1- Gta 5 PC

En önemlisde Gta 5 PC geliyor. Sabahlar olmasın… Gece 2 de yayınlancak ve tüm haftamızı meşgul edecek bir oyun. Hemde konsol sahiplerine nazaran çok daha iyi özelliklerle bizimle olucak. TurkishPlayer sizler için Gta 5 PC ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz bir yazı hazırladı.

2- Mortal Kombat X

Mortal Kombat X yıllardır severek oynadığımız, milyonlarca hayran kitlesi yakalamış efsane oyun bu hafta yayımlanacak. Fatalityler, brutalityler derken geceyi gündüze katıcaz gibi görünüyor. Predatoründen tut Jason Vorhees'a kadar çılgınlar gibi tekme tokat saldırıcaz…

3- Titan Souls

Zor oyunları seviyorsanız Titan Souls aradığınız oyun . Dark Souls, Shadow of the Colossus ve old-school Zelda oyunlarının bir araya geldiğini düşünün, sonuç Titan Souls. PC ve PS4 için bu hafta gelecek oyunlar arasında…

4- Goat Simulator

Keçimiz geri dönüyor . Bu sefer Xbox için gelecek çılgın keçiyle Xbox kullanıcıları keyifli saatler harcıyacak.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Bu Hafta Yayınlanacak Çılgın Oyunlar ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement