Bu haftada 'Teşkilat', sıra dışı hikaye - Son Dakika
Güncel

Bu haftada 'Teşkilat', sıra dışı hikaye

TRT1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana zirvelerde olan gerçekleştirdiği 'Teşkilat', 19 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan yirmi yedinci bölümüyle TRT 1'de ekrana gelecek.

16.12.2021 10:09  Güncelleme: 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen 'Teşkilat', sıra dışı hikayesi, aksiyon dolu sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile adından söz ettirmeye devam edecek.

'Teşkilat'ta bu hafta neler olacak:

Havaalanına yapılan baskın ülke gündemine bomba gibi düşer. Ekip bu baskını bertaraf etmek için dört koldan çalışmalara başlar. İçeride olan Serdar, hem rehineleri hem Zehra'yı kurtarmaya çalışırken büyük bir tehlikenin geldiğinden habersizdir.

Saldırıyı yapanların amacı görünürde Doğu Akdeniz sözleşmesi gibi dursa da sürpriz olaylar karargahta bomba etkisi yaratır. Bu saldırı gerçekten bir terör saldırısı mıdır?

Yıldırım'ın planıyla beraber devreye giren maskelilerin yeni oyunları tahmin edilenden çok daha büyüktür. Nemesis için düğmeye basılmıştır. Serdar'ı ve tüm ekibi artık daha zorlu bir yolculuk beklemektedir. Ve bu yolculuk geçmişin de kapılarını açacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu haftada 'Teşkilat', sıra dışı hikaye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement