Bu Oyun Bir Ömür Sürecek - Son Dakika
Güncel

Bu Oyun Bir Ömür Sürecek

Bu Oyun Bir Ömür Sürecek

Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu "Paran Mı Var Derdin Var" oyununun galasını Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde yaptı.

19.01.2013 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Perde diyen Paran Mı Var Derdin Var oyununun sonunda kokteyle katılan izleyiciler, Cengiz Küçükayvaz'ın Züleyha Karyağdı'ya evlenme teklifiyle mutluluk dolu anlara şahit oldular.

Paran Mı Var Derdin Var tiyatro oyunu Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde tiyatro izleyicisine merhaba dedi. Yaklaşık üç saat süren oyunu keyifle izleyen dinleyiciler, oyun bitiminde fuaye alanındaki kokteyle katıldıklarında sürpriz bir olaya şahitlik ettiler.

Kültür merkezinin merdivenlerinden fuaye alanındaki kalabalığa doğru seslenen Cengiz Küçükayvaz'a doğru dönen konuklar, öncelikle kendisinin oyun hakkında konuştuğunu zannettiler. Daha sonra dinleyiciler alanında bulunan Züleyha Karyağdı'ya seslendiği anlaşılan ve oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Cengiz Küçükayvaz, diz üstü çökerek cebinden çıkardığı yüzükle "Benimle evlenir misin?" diyerek teklifini yaptı.

Züleyha Karyağdı'nın gözyaşlarına boğulduğu ve merdivenlerden yukarıya çıkarak "Evet" cevabı verdiği sırada Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi fuayesinde olaya tanıklık eden izleyiciler kendilerini alkışlara boğdu. Cengiz Küçükayvaz ve Züleyha Karyağdı'nın sevincine ortak olan herkes kendilerini tebrik ettiler ve mutluluklar dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Oyun Bir Ömür Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement