"Bu Toprakların Sesleri" TROY ve Evrencan Gündüz'le Keşfedilmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Komik - İlginç

"Bu Toprakların Sesleri" TROY ve Evrencan Gündüz'le Keşfedilmeye Devam Ediyor

Türkiye'nin eşsiz zenginliğini, köklü ödeme alışkanlıklarını ve dinamizmini Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne dönüştüren TROY, Evrencan Gündüz ile birlikte bu toprakların ortak değerlerini keşif yolculuğuna 2018 yılında da devam ediyor.

16.02.2018 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Ödeme Yöntemi TROY ile genç sanatçı Evrencan Gündüz'ün birlikte çıktıkları türkü yolculuğu devam ediyor. 2017 yılında başlayan yolculuğun ilk çalışmaları Çalın Davulları ve Vardar Ovası türküleriydi. 2018 yılında da devam edecek bu müzik ziyafetinin üçüncü durağı ise Iğdır'ın Al Alması oldu.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından, Türkiye bankacılık ve finans sektörünün ortak çabalarıyla 2016'da hayata geçirilen ödeme yöntemi TROY, tüm özelliklerini ve ilhamını Türkiye'nin toplumsal dinamizminden ve asırlara yayılan ödeme alışkanlıklarından alıyor. "Paranın ve ticaretin doğduğu topraklarda neden Türkiye'nin kendi ödeme yöntemi olmasın" sorusuyla yola çıkan TROY, türkülere kattığı yenilikçi yorumlarla tanınan genç sanatçı Evrencan Gündüz'le bu toprakların türkülerini keşfetmeye devam ediyor.

Çekimlerinin Maçka Demokrasi Parkı'nda yapıldığı projenin üçüncü türküsü olan Iğdır'ın Al Alması'nı, Evrencan Gündüz canlı performansla yorumladı.

"Bu Toprakların Sesleri" TROY ve Evrencan Gündüz\'le Keşfedilmeye Devam Ediyor

Son Dakika Komik - İlginç 'Bu Toprakların Sesleri' TROY ve Evrencan Gündüz'le Keşfedilmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement