Bundesliga'da Son Şampiyondan Sezonun İlk Kaybı - Son Dakika
Spor

Bundesliga'da Son Şampiyondan Sezonun İlk Kaybı

Bundesliga\'da Son Şampiyondan Sezonun İlk Kaybı

Üçüncü haftası geride kalan Bundesliga'da Bayern Münih zorlu Hoffenheim deplasmanında yara alırken, haftayı 1 puanla kapatan Borussia Dortmund averajla liderliğini korudu.

11.09.2017 12:42

Bundesliga'da son şampiyondan sezonun ilk kaybıÜçüncü haftası geride kalan Bundesliga'da Bayern Münih zorlu Hoffenheim deplasmanında yara alırken, haftayı 1 puanla kapatan Borussia Dortmund averajla liderliğini korudu.

Bundesliga'nın üçüncü haftası, son şampiyon Bayern Münih'in bu sezon aldığı ilk mağlubiyete sahne oldu.

Julian Nagelsman yönetimindeki Hoffenheim'a konuk olan Bayern, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Mark Uth'un golleriyle zafere ulaşan Hoffenheim ligdeki üçüncü maçında ikinci galibiyetini elde etti.


Nuri Şahin ve Ömer Toprak'ın forma giydiği mücadelede haftaya lider olarak giren Borussia Dortmund, Çağlar Söyüncü'nün görev aldığı Freiburg ile deplasmanda golsüz berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı.


Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi RB Leipzig ise Hamburg deplasmanından Naby Keita ve Timo Werner'in golleriyle 2-0'lık galibiyetle dönmeyi başardı.

Lige hızlı bir giriş yapan Hannover 96, Yunus Mallı'nın 81. dakikada oyuna girdiği maçta Wolfsburg deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.


Mainz 05'in evinde Bayer Leverkusen'i 3-1 yenerek sezonun ilk puanlarını topladığı karşılaşmada ise Türk asıllı Alman futbolculardan Suat Serdar bir gol atarken Levin Öztunalı da bir asist yaptı.

Bundesliga'nın 3. haftasını 7 puanla tamamlayan kulüplerden Borussia Dortmund, averajla Hoffenheim ve Hannover 96'nın önünde liderliğini korudu. RB Leipzig, Schalke 04, Bayern Münih ve Hamburg 6'şar puanla bu üç takımın arkasında yer alıyor.

Aynı başlıkta

Almanya Ligi

Sonuçlar

Puan durumu

Bayern MünihEkipVfL WolfsburgEkipSC FreiburgEkipBorussia DortmundEkipHannover 96EkipTSG 1899 HoffenheimEkip
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Bundesliga'da Son Şampiyondan Sezonun İlk Kaybı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement