Burcu Esmersoy'un Nişantaşı'nda Aldığı Evin Değeri İki Katına Çıkacak - Son Dakika
Magazin

Burcu Esmersoy'un Nişantaşı'nda Aldığı Evin Değeri İki Katına Çıkacak

Borsa gibi yatırım enstrümanlarını riskli bulduğu için parasını gayrimenkule yatıran Burcu Esmersoy'un Nişantaşı'nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi.

21.12.2017 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazandıklarını gayrimenkule yatıran Burcu Esmersoy'un Nişantaşı'nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi. Ünlü sunucunun evi yeniden yapılınca değerini katlayacak.

RİSK ALMAYI SEVMİYOR

HT Magazin'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre, Burcu Esmersoy'un başına talih kuşu kondu. Kullanmadığı kışlık eşyalarını sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir hayır kurumu için satışa çıkaran ünlü sunucu, sorular üzerine, borsa gibi yatırım enstrümanlarını riskli bulduğunu, parasını gayrimenkule yatırdığını açıkladı.

ANLAŞABİLİRSEK YAŞADIK

Esmersoy, "Zor kazanıyorum ve parayı görmek istiyorum" diye konuştu. Nişantaşı'nda aldığı evin bulunduğu binanın kentsel dönüşüme girdiğini belirten ünlü sunucu, "Kentsel dönüşüme girecek yerden almışım. Yan apartmandakilerle anlaşabilirsek büyük yaşadık" dedi.

Burcu Esmersoy\'un Nişantaşı\'nda Aldığı Evin Değeri İki Katına Çıkacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Burcu Esmersoy'un Nişantaşı'nda Aldığı Evin Değeri İki Katına Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bana dua edin siz: kıyamet kopacaktı ama ben engelledim almanya kıbrıs kongo cuhhuriyeti ne faks çektim ve kurtardım sizi bana dua edin siz 1 11 Yanıtla
  • hadi ordan: ne kadarda önemli bi haber 11 0 Yanıtla
  • Rize karadere: Bize ne...! 8 0 Yanıtla
  • ALBATROS: Sabah Sabahta Amma Haber Geçirmiş Sayfaya Editör Burcunun Dairesi Pirim Yapacakmış Deyince Bir Anda Şu Bizim Anamuhalefetimizin Rezizdansları Geldi Aklıma Ki Milyar Dolarlık Lakin Koyunlarımızın Başı Yüzbin dolara Veririm Diyince Bayagı Gülümsemiş Ve Bir Ara Biraz Daha Pazarlıkla Elli Bine Kapatırım Diye Düşünmüştüm 3 5 Yanıtla

Advertisement