Burdur'da Karla Mücadele Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Karla Mücadele Toplantısı

BURDUR'da Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

12.11.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURDUR'da Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Burdur'da yaklaşan kış öncesi Karla Mücadele ve Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Vali Şerif Yılmaz başkanlığında İl Özel İdaresi'nde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Ali Okun Ercengiz, vali yardımcıları Bahir Altunkaya ve Bülent Uygur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Karayolları 13'üncü Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, daire müdürleri ve ilgili personel katıldı.

Bölgeye hem yağmur hem de kar yağışının ihtiyaç olduğunu söyleyen Vali Yılmaz, "İnşallah hem yağmur, hem kar ikisi de bereketiyle gelir. Bölgemizin ihtiyacı var, yeraltı sularımız için de ihtiyaç var, inşallah yağar. Tabi bu kar ve yağmur yağdıktan sonra bununla ilgili özellikle kış şartlarında karla mücadelede kurumlarımızı ilgilendiren müşterek çalışmamız gereken hususlar oluyor. O nedenle de kış gelmeden bu toplantıda kararlaştıralım. İnsanlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmaları, zorda kalanlara ulaşmayı planlayıp tedbirlerimizi almak suretiyle de kar yağdığı anda ne yapmamız gerektiğini, kurumlar arasındaki işbirliğini yönetecek hususları burada kararlaştıralım istedik" dedi.

Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından, Karayolları 13'üncü Bölge Müdürlüğü ve İl Özel idaresi yetkilileri, karla mücadele konusunda yaptıkları hazırlıklarla ilgili sunum yaptı. Karla mücadele konusunda ilgili tüm kurumların koordineli olarak işbirliği içerisinde çalışmasının gerektiği vurgulanan toplantıda, kış mevsiminin ağır geçmesi ihtimali de göz önüne alınarak yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler gözden geçirilerek, yapılacak çalışmalar görüşüldü. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Karla Mücadele Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement