Burhaniye'de Mehmet Akif'e Çoşkulu Anma Töreni - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Mehmet Akif'e Çoşkulu Anma Töreni

Burhaniye\'de Mehmet Akif\'e Çoşkulu Anma Töreni

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma törenlerinde coşku yaşandı.

13.03.2013 15:56

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma törenlerinde coşku yaşandı.

Burhaniye Lisesi tarafından hazırlanan anma programı Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilirken programı Kaymakam Ali Uslanmaz, Belediye başkanı Yardımcısı Levent Acartabak, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Yapılan konuşmalarda Mehmet Akif Ersoy'un hayatı ve edebi kişiliği dile getirilirken, Akif'in şiirleri de seslendirildi. İstiklal marşını En Güzel Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin de verildiği törende liseli öğrencilerin gösterisi de büyük alkış aldı. Müzik öğretmeni Esra Kızılcık'ın başkanlığındaki saz ekibinin eşliğinde söylenin türküler coşkuyu artırdı. Kaymakam Ali Uslanmaz'da törenin sonunda Burhaniye Lisesi Müdürü Ali Meral Yalçın ile öğretmen ve öğrencileri kutladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Mehmet Akif'e Çoşkulu Anma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement