Bursa 16 Kasım'da 'HEY Gidi Günler' Diyecek… - Son Dakika
Güncel

Bursa 16 Kasım'da 'HEY Gidi Günler' Diyecek…

Koza Lions Kulübü, Nilüfer Belediyesi ve POPSAV işbirliği ile 16 Kasım Çarşamba günü Merinos AKKM'de yapılacak olan ve geliri Bursa'da yaptırılan Alzheimer Hasta Konukevi yararına aktarılacak "Hey Gidi Günler" konseri basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.

11.11.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çekirge Ramada Otel'de düzenlenen toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, 2011-2012 Hizmet Dönemi Genel Yönetmeni ve LCIF Proje Geliştirme ve İletişim Koordinatörü Neş'e Yıldırım, sanatçılar Baha Boduroğlu, Güzin Sokullu, Bilgen Bengü, Rana Alagöz ile birlikte POPSAV Proje Koordinatörü Mehmet Hayri Alkan katıldı.

Bozbey: Dayanışma örneği sergiliyoruz…

Koza Lions Kulübü, Nilüfer Belediyesi ve POPSAV işbirliği ile organize edilen ve 16 Kasım 2016 Çarşamba akşamı saat 20.00'de Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesi düzenlenen toplantıda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Alzheimer Hasta Konukevi için kent olarak çok güzel bir dayanışma örneği sergilediklerini belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu'na bağlı Lions Kulüpleri ve hayırsever Dikencik Ailesi ile birlikte Özlüce'de, 6 bin 500 metrekarelik alanda yapılan Alzheimer Hasta Konukevi'nin bir an önce tamamlanması için gösterilen yoğun çaba bizi çok mutlu ediyor. 16 Kasım'da düzenlenecek olan 'Hey Gidi Günler' konseri de, özellikle şu günlerde adeta özlemini duyduğumuz birlik beraberlik tablosunu bizlere sunuyor" dedi.

Bozbey'den teşekkür…
2015'te temelini atılan Alzheimer Hasta Konuk Evi'nin tamamlanması için artık geri sayımın başladığını belirten Bozbey, "Burada, gece ve gündüz toplamda 300 hastaya hizmet verilebilecek. Ben bir kent yöneticisi olarak bu projenin ilk adımından bugününe emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. 16 Kasım'da Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına düzenlenecek olan ve birbirinden değerli sanatçıların katılacağı konsere sesimizi duyan herkesi davet ediyorum" dedi.

Okşan: Üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz…

Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan da bu özel organizasyon için proje ortaklarıyla birlikte aylardır titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi. 16 Kasım'da gerçekleştirecekleri konserle hem Alzheimer Hasta Konukevi yapımına fayda sağlayacaklarını hem de nostalji rüzgarı estireceklerini belirten Okşan: "Alzheimer Hasta Konukevi için bundan önce birçok etkinlik yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bu konuyu çok önemsiyor ve Liond 118-K Yönetim Çevresi Federasyonuna ait kulüpler olarak hep birlikte çalışıyoruz. Bizler de Koza Lions Kulübü olarak bu konuda üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. 16 Kasım'da da çok güzel bir gece bizleri bekliyor. Nilüfer Belediyesi ve sevgili sanatçılarımıza desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Boduroğlu: Tüm Bursa'yı bekliyoruz…

Konserde sahne alacak sanatçılardan olan ve aynı zamanda Popüler Müzik Sanatı Vakfı (POPSAV) Başkanlığını yürüten Baha Boduroğlu da bu özel sosyal sorumluluk projesinde yer alacak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Boduroğlu şunları söyledi: "Bizler POPSAV olarak her zaman sosyal sorumluluk çalışmalarının içerisinde yer alıyoruz. Bu kez de Alzheimer Hasta Konukevi yararına bir konser vereceğiz. Bu konserde de geçmişteki değerlerimizle örtüşen ve o dönem çok sevilen şarkıları söyleyeceğiz. Güzel bir kadro oluşturduk. Kadromuzda, Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Metin Ersoy, Nur Yoldaş, Rana ve Selçuk Alagöz, Sevda Karaca, Tülay Özer ve Semiha Yankı gibi sanatçılar var. Tüm Bursa'yı bu konsere bekliyoruz. Hep beraber şarkılarımızı söyleyelim ve hasret giderelim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa 16 Kasım'da 'HEY Gidi Günler' Diyecek… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement