Bursa Emniyet Müdürü Sula'dan Üniversiteli Öğrencilere 'İletişim' Semineri - Son Dakika
Güncel

Bursa Emniyet Müdürü Sula'dan Üniversiteli Öğrencilere 'İletişim' Semineri

Emniyet Müdürü Sula'dan üniversiteli öğrencilere 'İletişim' semineriTürkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akademi tarafından Bursa'da organize edilen 'Etkili İletişim' semineri, pek çok ülkede verdiği konferanslarla tanınan Polis Başmüfettişi Ahmet Sula ile üniversiteli gençleri buluşturdu.

24.04.2019 18:47

Emniyet Müdürü Sula'dan üniversiteli öğrencilere 'İletişim' semineri

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akademi tarafından Bursa'da organize edilen 'Etkili İletişim' semineri, pek çok ülkede verdiği konferanslarla tanınan Polis Başmüfettişi Ahmet Sula ile üniversiteli gençleri buluşturdu. Seminerde konuşan Sula, iletişimin önemine değinerek," İletişimde en önemli dilin samimiyet olduğunu gördüğüm için gençlerimize bu tecrübelerimizi paylaşıp, onlara katkı sunmayı amaçlıyoruz?? dedi.

TÜRSAB Akademi'nin Bursa'da organize ettiği 'Etkili İletişim' seminerinde çok sayıda ülkede Türkiye ile ilgili verdiği seminerlerle tanınan 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Ahmet Sula, üniversiteli gençlerle buluştu. Bursa Uludağ Üniversitesi Ali Osman Sönmez Kampüsü'nde gerçekleşen seminerde konuşan Emniyet Müdürü Sula, "İletişimde en önemli dilin samimiyet olduğunu gördüğüm için gençlerimize bu tecrübelerimizi paylaşıp, onlara katkı sunmayı amaçlıyoruz. Hayatta en değerli şey iletişimdir. Biz de onlarla bu kapsamda iletişim kuracağız. Bu faliyetlere önem verdiğimiz için birikimlerimizi ülkenin her yerinde anlatmak istiyoruz. Bu kapsamda 50 şehri gezip, 80 bin gençle buluştuk. Geleceğimiz olan gençlere bu birikimi ne kadar çok aktarabilirsek o kadar faydalı oluruz" diye konuştu.

Bursa Emniyet Müdürü Sula\'dan Üniversiteli Öğrencilere \'İletişim\' Semineri
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Emniyet Müdürü Sula'dan Üniversiteli Öğrencilere 'İletişim' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement