Bursa Merkezli 14 İlde Silah Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa Merkezli 14 İlde Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri Orhangazi merkezli 14 ilde yaptıkları eş zamanlı operasyonda çok sayıda adrese baskın düzenledi.

03.07.2018 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri Orhangazi merkezli 14 ilde yaptıkları eş zamanlı operasyonda çok sayıda adrese baskın düzenledi. Silah Kaçakçılığı için şafak vakti ile yapılan operasyonda Orhangazi'de 30 adrese baskın yapıldı. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilirken bir çok kiş isi egözaltına alındı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri silah kaçakçılarına yönelik Orhangazi Merkezli 14 ilde operasyon düzenledi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabaha karşı Orhangazi'de daha önce belirlenen 30 ayrı adrese 200 polis ile baskını düzenledi. 72 adrese yapılan baskınlarda evlerde her yer arandı. Polis, çoık sayıda silah ele geçirlid. Soruşturma'nın 14 ili kapsadığını belirten yetkililer çok sayıda kişining özaltına alındığını söylediler.

Bursa Merkezli 14 İlde Silah Kaçakçılığı Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Merkezli 14 İlde Silah Kaçakçılığı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement