Bursaspor Galibiyet Serisi Başlatmak İstiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Galibiyet Serisi Başlatmak İstiyor

Bursaspor Galibiyet Serisi Başlatmak İstiyor

Bursaspor, yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor.

12.04.2013 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, yarın oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında sahadan 3 puan ile ayrılarak, galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz hafta Beşiktaş karşısında aldığı farklı galibiyetin moraliyle rakibini mağlup etmek istiyor. Lig tarihinde toplam 499 galibiyeti bulunan Timsah, Akdeniz temsilcisi karşısında sahadan 3 puan ile ayrılarak, bu sayıyı 500'e çıkarmanın da planlarını yapacak.

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE 26. RANDEVU

İki ekip Spor Toto Süper Lig'de 26. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 25 karşılaşmada Bursaspor, rakibini 12 kez mağlup ederken, Mersin İdmanyurdu ise 10 mücadelede sahadan 3 puan ile ayrıldı. 3 karşılaşma ise eşitlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda yeşil-beyazlılar, rakip fileleri 30 kez havalandırırken, kalesinde 27 gol gördü. Mersin'de oynanan karşılaşmalarda ise ev sahibi ekip, rakibini 8 kez yenerken, tek yenilgisini geçen sezon almıştı. Akdeniz temsilcisi Bursaspor ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 19 kez havalandırırken, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmayı ise Bursaspor, 3-0 kazanmıştı.

TİMSAH 500'E ŞARTLANDI

Bursaspor, ligin 29. haftasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak, lig tarihindeki 500. galibiyetini de almayı hedefliyor. 1 Haziran 2013 tarihinde kuruluşunun 50. yılını kutlayacak olan yeşil-beyazlı takım, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı 29. hafta karşılaşmasında sahadan galibiyet ile ayrılması durumunda kuruluşundan bugüne Spor Toto Süper Lig'de tarihinin 500. galibiyetini elde edecek.

MAÇI SERKAN ÇINAR YÖNETECEK

Yarın saat 16.00'da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmada Serkan Çınar düdük çalacak. Çınar'ın yardımcılıklarını Mustafa İspiroğlu ve Emre Suna yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Taner Gizlenci olarak açıklandı.

EDU SAKAT, HARUN CEZALI

Yeşil-beyazlılarda, Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesi antrenmanda sakatlık geçiren Maurice Edu ve cezalı olan kaleci Harun Tekin dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Bursaspor'un yarın ki karşılaşmaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Carson, Şener, Ferdinand, İbrahim, Vederson, Tuncay, Belluschi, Musa, Ferhat, Batalla, Pinto." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Galibiyet Serisi Başlatmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement