Bursaspor'un Muhtemel Kadrosu - Son Dakika
Spor

Bursaspor'un Muhtemel Kadrosu

Bursaspor\'un Muhtemel Kadrosu

Bursaspor UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın Kups Kuopio ile karşılaşacak.

08.08.2012 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın Kups Kuopio ile karşılaşacak. Bursaspor maçtan galip gelerek adını bir üst tura yazdırmak istiyor.

Bursaspor yarın Atatürk Stadyumu'nda Kups Kuopio'yu konuk edecek. Bursaspor'da ilk maçta sakatlığı sebebiyle görev alamayan Vederson, cezalı Sestak ve izinli olan Bangura'nın yarın maç kadrosunda olması bekleniyor. UEFA'ya gönderilen maç listesinde isimleri bulunmayan Barış Örücü ile kaleci Bekir Sevgi ile yeni transfer Petteri Forsell maç kadrosunda yer almayacak. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.30'da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçını Romanya Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Aurel Onita ve Radu Adrian Stefan Ghinguleac yapacak. 4. Hakem ise Radu Marian Petrescu. Hakem Gözlemciği görevini ise Slovenya Federasyonu'ndan Milovan Nikolic yapacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak isteyen Bursaspor, Fin ekibine karşı ciddi bir sınav verecek. Yeşil beyazlı ekip 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşını alarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor. Bursaspor'un Kups karşısına çıkacağı muhtemel 11'i şu şekilde olması bekleniyor. "Scott Carson, Michael Chretien Basser, Serdar Aziz, İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Stanislav Sestak, Alfred N'diaye, Adem Koçak, Ozan İpek, Pablo Martin Batalla, Sebastian Pinto." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor'un Muhtemel Kadrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement