Bursaspor Yöneticisi Yedikardeş: "Bu Maç Bize Yol Gösterecek" - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yöneticisi Yedikardeş: "Bu Maç Bize Yol Gösterecek"

Bursaspor Yöneticisi Yedikardeş: "Bu Maç Bize Yol Gösterecek"

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yedikardeş, Kayseri yolculuğu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

02.01.2012 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yedikardeş, Kayseri yolculuğu öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İyi duygularla Kayseri'ye gittiklerini ifade eden Yedikardeş, "Çok kısa bir aradan sonra ikinci yarıya başlıyoruz. Kötü bir ilk yarıdan sonra ikinci yarıya da büyük ümitlerle başlıyoruz. İyi duygularla Kayseri'ye gidiyoruz. Sanıyorum ki güzel sonuçlarla gideceğiz ki bu maç bize yol gösterecek. Eski havamızı yakalayacak mıyız, yoksa çok üzüntülü günler mi geçireceğiz onun notunu bu maç verecek diye düşünüyorum. İnşallah iyi olacağız ve puanlarla Bursa'ya döneriz" dedi.

YÖNETİMDEN JEST

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a imza atışının üçüncü yılı nedeniyle, yönetim kurulu, futbolcular ve kulüp personeli başarılı teknik adamı tesislerde tebrik etti. Genel Sekreter Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat sabah yapılan antrenman sonrası Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'a gelişinin 3'üncü yılı nedeniyle yapmış olduğu sürpriz kutlamada yer aldılar. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat yaptığı açıklamada, "Çok uzun seneler bu kulüpte bizlerle beraber olması dileğiyle Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza beraber çiçek ve pasta vermek istedik" dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM: "GURURLUYUM"

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ın ardından sözü aldı. Sağlam, "Bursa gibi futbol şehrinde, bu güne kadar bir senede belki de 3 hoca ile çalışmaya alışmış bir şehirde, futbolun çok zor yaşandığı ve bunun yanında çok büyük avantajlarının da olduğu bir şehirde, sizlerin sayesinde 3. seneyi bitirmek hakikatten çok önemli bir olay. Ben tabii kendim ve teknik kadrodaki arkadaşlarım adına şunu çok samimi bir şekilde söylemek istiyorum ki; Bursa'da olmaktan, Bursaspor'da çalışmaktan, siz futbolcu arkadaşlarımızla, yöneticilerimizle, taraftarlarımızla olmaktan ve bu camiada bulunmaktan dolayı çok mutluyum, çok gururluyum. İnşallah sizlerle beraber daha büyük mutlulukları yaşayarak, daha nice seneleri burada geçiririz. Ben kendilerine şahsım ve teknik kadrodaki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber daha mutlu bir şekilde nice senelere diyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam teknik ekibi ile birlikte 3'üncü yıl pastasının mumlarını üfledi.

OTOBÜS KAPLAMASI DEĞİŞTİ

2010 - 2011 sezon başında DOSAB tarafıdan Bursaspor kulübüne hediye edilen otobüsün dış kaplaması değiştirilerek yeni bir görünüme kavuştu. Bursaspor A takımının kullandığı otobüsün daha önceki kaplamasında şampiyonluk gününden görüntüler ve kupanın fotoğrafı bulunuyordu. Yeni yapılan kaplamada ise Bursaspor logosundan

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Yöneticisi Yedikardeş: 'Bu Maç Bize Yol Gösterecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement