Bursasporlu Sercan: İlk Onbirde Oynamak Motivasyonu Arttırıyor - Son Dakika
Güncel

Bursasporlu Sercan: İlk Onbirde Oynamak Motivasyonu Arttırıyor

Bursasporlu Sercan: İlk Onbirde Oynamak Motivasyonu Arttırıyor

Bursaspor'da son haftalarda yedek kulübesinde kalan ve ikinci yarı oyuna dahil olan Sercan Yıldırım, saha kenarında basın toplantısı düzenledi.

17.03.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'da son haftalarda yedek kulübesinde kalan ve ikinci yarı oyuna dahil olan Sercan Yıldırım, saha kenarında basın toplantısı düzenledi.

Önce Antalyaspor maçı, ardından Kasımpaşa maçını değerlendiren Sercan Yıldırım, "Her futbolcu oynamak ister. Sonuçta yedekte oturmak futbolcu adına kötü bir şeydir" dedi.

Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendiren Yıldırım, "Bizim adımıza çok kötü bir maçtı. Kazanmayı çok istiyorduk. Hedeflerimiz yukarıya tırmanmaktı. Bu rehavete kapılmayıp, önümüzdeki maçlara daha iyi konsantre olmaya çalışacağız. Bu hafta da iyi çalışıyoruz. Önümüzde seyircimizin önünde Kasımpaşa maçı var. O maçtan mutlak 3 puan almak istiyoruz. Hedefimiz bu yönde. Antalyaspor maçını biran önce unutup, taraftarlarımıza kendimizi affettirmemiz gerekiyor" dedi.

YEDEK KALINCA KONSANTRE SIKINTISI YAŞIYORUM

Son haftalarda yedek kulübesinde yer almasını değerlendiren Sercan, "Her futbolcu oynamak ister. Sonuçta yedekte oturmak futbolcu adına kötü bir şeydir. Hocanın verdiği karar sonuçta. Saygı duymak lazım. Tabi 11 oynadığım zaman performansım daha çok artıyor. Yedekten girdiğim zaman hem konsantre açısından eksiklik yaşıyorum ama formu bulduğum takdirde de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.

BONSERVİS SORUNU ÇÖZÜLÜRSE MOTİVASYONUM ARTAR

"Bursaspor'da kalmak istiyor musun?" sorusunu yanıtlayan Yıldırım, "Bunu her seferinde söylüyorum. Öyle bir girişim de var bonservis konusunda. En kısa zamanda olursa motive açısından da benim için iyi olur. Daha iyi konsantre olurum. Bazen belirsizlikler futbolcuyu yorabiliyor. Performansını da etkiliyor ama ben takmamaya çalışıyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hem yönetimindeki başkanımız bu girişimde bulundular. O yüzden de beni o konuda rahatlatıyorlar. Hocamın da zaten isteği, arzusu beni motive ediyor. İnşallah bir an önce çözülür" diye konuştu.

HAKEMLERDEN HERKES ŞİKAYETÇİ

Hakemlerin performanslarını da değerlendiren yıldız isim, "Bu konuda bütün takımlar müzdarip. Sadece biz değiliz. Yanlış kararlar verebiliyorlar. Bazen onları da düşünmek gerekiyor. Taraftarlardan etkilenebiliyorlar. İnşallah bu hataları en aza indirip, daha iyi kararlar alacaklarını umuyorum" diye konuştu.

KIRMIZI KARTI SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİM

Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartı sosyal medyadan öğrendiğinin hatırlatılması üzerine Sercan, "Evet o konu da ilginç. Hatta Hüseyin Göçek'in odasına da gittim. Bir anlık sinirle refleksimi göstermiştim ama anlayışla karşılayabilirdi, karşılamadı. Tam tersi hem taraftar cezalıydı, hem de ben ceza aldım. O konuda da bir maç kaçırdığım için üzüntülüyüm açıkçası. Bu tarz olaylar olmamalı. Onlar da bizi anlamalı. Tepkimiz bazen aşırıya kaçabiliyor. Hem biz onlara hem onlar bize anlayış gösterseler daha iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

PASAPORTUM İSTENMEDİ

"EURO 2016 öncesi performansını nasıl görüyorsun? Fatih Terim ile bir iletişimin oldu mu?" sorusuna ise Sercan, "Yok şu anda olmadı. Bir kamp var haftaya. Ona büyük ihtimalle çağırılmayacağım sanırım. Öyle düşünüyorum. Pasaport istenmedi, öyle durumlar da oluyor. Hedefimiz her zaman orası. İnşallah bu kampı kaçırsak da sezon sonuna performansım artarsa, tabi bu son 3 maçta yedek kalmamın da etkisi vardır davet edilmememde. Dediğim gibi hedefim orası" diyerek sözlerini noktaladı.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursasporlu Sercan: İlk Onbirde Oynamak Motivasyonu Arttırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement