BUSAD'dan Çanakkale Çıkartması - Son Dakika
Güncel

BUSAD'dan Çanakkale Çıkartması

Bursa Sağlık Çalışanları Derneği (BUSAD) üyeleri anlamlı bir ziyarete imza atarak Çanakkale Kara Savaşları'nın 102. yıl dönümü kapsamında Gelibolu Yarımadası'nda şehitleri andı.

25.04.2017 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursalı sağlık çalışanları için düzenledikleri moral ve motivasyon etkinlikleri kapsamında bu sefer Çanakkale Savaşları'nda şehit düşen askerler için Çanakkale Şehitleri Anıtı'ni ziyaret eden BUSAD, anlamlı bir organizasyona imza attı. Dernek üye ve ailelerinin katıldığı geziye 4 otobüslük kalabalık bir grupla yola çıkan Bursa Sağlık Çalışanları, Türk tarihi için dönüm noktası olan Çanakkale Zaferi'nin kazanıldığı şehitlik bölgesini gezdi.

Destansı kahramanlığı ile adından söz ettiren Seyit Onbaşı'nın dev gülleyi yerleştirdiği top mermisinden, Çanakkale Şehitleri Anıtı'na, gösterdiği üstün savaş taktikleriyle savaşın seyrini değiştiren Yahya Çavuş Anıtı'ndan Conk Bayırı'na, Anafartalar Ovası'ndan Kırmızı Sırt Siperleri'ne tüm savaş bölgesini gezen yüzlerce BUSAD üyesi Türk tarihinin kahramanlıklarını yerinde yad etti. Çanakkale Şehitliğini dualarla gezen BUSAD üyeleri fotoğraflar çekerek de Türk destanının yazıldığı Gelibolu Yarımadası'nda yaşadıkları anı ölümsüzleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BUSAD'dan Çanakkale Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement