Büyük Balık Peşinde! - Son Dakika
Güncel

Büyük Balık Peşinde!

Alaçatı Big Fish turnuvası bu yıl 27-30 Ekim tarihleri arasında Port Alaçatı Marina'nın ev sahipliğinde Alaçatı'da gerçekleşiyor.

25.10.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Balığa ve doğaya saygılı, sürdürülebilir yaşam için bilinçli avlanma' anlamına gelen sportif balıkçılık'ı geliştirmeye yönelik bu etkinliği destekleyen markalar arasında, balıkçılığa özel saat geliştiren Suunto markası yer alıyor.

Avrupa'nın önemli turnuvaları arasında bulunan ve 'Büyük Balığın Peşinde' sloganıyla düzenlenen turnuvaya olimpik sporcular İlknur ve Ertuğrul İçingir önderlik ederken, Türkiye'nin önde gelen iş adamları ve ünlü isimlerinin yanı sıra Yunanistan ve İtalya'dan da misafirler ağırlanıyor.

Balık tutma ve avcılığa özel fonksiyonlarla donatılan Suunto Traverse Alpha ayın konumunu gösterme özelliği ile balıkçıların vazgeçilmezi oluyor!

Traverse Alpha'nın Ay'ın konumunu belirten takvim özelliği, Ay'ın doğuş ve batış zamanını göstererek oltanızı atmanız için en doğru zamanı belirlemenize yardımcı olur.

GPS ve GLONASS uydu destekli navigasyon sistemi, sizi geldiğiniz yoldan geri döndürebilen "ekmek kırıntısı (breadcrumb trail)" özelliği, elektronik pusula ve barometrik basınç bilgisinin uydu irtifası ile birleştirildiği FusedAlti™ fonksiyonu, çok sayıda fonksiyonla donatılan Traverse Alpha'nın özelliklerinden sadece birkaçı...
Suunto Traverse Alpha, önemli olduğunu düşündüğünüz lokasyonları işaretlemenize olanak tanır. Böylece dilediğiniz zaman bu noktalara dönebilmeniz için rota çizer. Güneş'in doğuşunu ve batışını haber vererek gününüzü planlamanıza yardımcı olur. Eğer maceranız gece de devam edecekse, ayarlanabilir kırmızı ışık özelliğinin görüşünüzü engellemeyeceğine emin olabilirsiniz. 100 saatlik pil ömrü, tırtıklı paslanmaz çelik bezeli, su geçirmez naylon kordonu ve çizilmeye dayanıklı safir kristal camı ile de Traverse Alpha dayanıklılığı bir adım ileri götürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyük Balık Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement