'Büyük Sır', Televizyonda İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Büyük Sır', Televizyonda İlk Kez D-Smart'ta

\'Büyük Sır\', Televizyonda İlk Kez D-Smart\'ta

SineFest ekranlarında bu hafta sonu Fransız sinemasının etkili örneklerinden Büyük Sır sinemaseverler ile buluşuyor.

16.03.2013 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2. DÜNYA SAVAŞI İZLERİNİ TAŞIYAN GERÇEK BİR HİKAYEYİ KONU ALAN 'BÜYÜK SIR', TELEVİZYONDA İLK KEZ D-SMART EKRANLARINDA

Fransız sinemasının başarılı oyuncuları Cécile De France, Patrick Bruel ve Ludivine Sagnier'in başrolleri paylaştığı, yaşanmış bir hikayeden uyarlanan, 10 dalda César'a aday olan "Büyük Sır (A Secret)" TV'de ilk defa 17 Mart Pazar akşamı saat 21.30'da D-Smart 3. Kanal Smart SineFest'te yayınlanıyor.

Öncü dijital yayın platform D-Smart, sinemaseverlerin merakla takip ettiği beyaz perde filmlerinin TV'deki ilk gösterimlerini izleyicileri ile buluşturmayı sürdürüyor. SineFest ekranlarında bu hafta sonu Fransız sinemasının etkili örneklerinden Büyük Sır sinemaseverler ile buluşuyor.

2004 yılında Fransız yazar Philippe Grimbert'ın kaleme aldığı gerçek bir hikayeyi, 2. Dünya Savaşı sonrası Parisli bir ailenin yıllarca saklamayı başardığı büyük bir sırrı anlatan Büyük Sır, yetenekli oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Filmin başrollerinde ağırlıklı olarak Fransız sinemasında perdeye çıkan, 2010 yılında Clint Eastwood'un yönetmenliğini yaptığı Here After filminde Matt Damon ile, 2008 yılında ise Killer Instinct filminde Vincent Cassel ile başrolleri paylaşan Cécile De France'ı izliyoruz. De France'a, Public Enemy No1 filminde Vincent Cassel ile başrolü paylaşan Ludivine Sagnier ve Patrick Bruel eşlik ediyor.

Büyük Sır, Fransa'da düzenlenen César ödüllerinde 2008 yılında 10 dalda aday oldu. Fransız aktör Gérard Depardieu'nün kızı Julie Depardieu festivalde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne uzandı.

Film ayrıca 2007 yılında yer aldığı Montreal Dünya Filmleri Festivali'nde Claude Miller ile Grand Prix des Amériques'i, Amerika'da düzenlenen National Board of Review'da En İyi Beş Yabancı Film kategorisine girerek ödül kazandı.

'Büyük Sır' filminin TV'de ilk gösterimi, D-Smart 3. Kanal Smart SineFest ekranında 17 Mart Pazar akşamı saat 21.30'da.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Büyük Sır', Televizyonda İlk Kez D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement