Büyükbaş inekleri arabaya doldurup kayıplara karıştılar! Ekipler kısa sürede kıskıvrak yakaladı - Son Dakika
3.Sayfa

Büyükbaş inekleri arabaya doldurup kayıplara karıştılar! Ekipler kısa sürede kıskıvrak yakaladı

Büyükbaş inekleri arabaya doldurup kayıplara karıştılar! Ekipler kısa sürede kıskıvrak yakaladı

Aydın'da arabalarını çiftliğe yanaştıran hırsızlar piyasa değeri 70 bin TL olan çok sayıda büyükbaş hayvanı çalarak izlerini kaybettirdi. Ekipler kısa süre sonra hırsızları kıskıvrak saklandığı yerde yakaladı.

02.03.2022 19:36  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyucak ilçesine bağlı Beşeylül Mahallesi'ndeki bir ahıra giren hırsızlar, piyasa değeri 70 bin TL olan çok sayıda büyükbaş hayvanı çalarak izlerini kaybettirdi. Olayın ihbarını alan polis ekipleri zaman kaybetmeden çalışmalarına başladı.

ÇOK SAYIDA KAMERA KAYDI İZLENDİ

Kırktan fazla kamera kaydını izleyen Kuyucak polisi şüpheli şahısların hayvanları çalmak için olay yerine iki araçla geldiklerini tespit etti. Yapılan çalışmaların ardından şüphelilerin kimliklerini tespit eden ekipler, sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı.

EVLERİNDE YAKALANDILAR

Harekete geçen ekipler şüpheli E.N ve M.M isimli şahısların evlerine baskın düzenledi. Evlerinde kıskıvrak yakalanan şüpheliler gözaltına aldı. Sorgu esnasında yaptıkları hırsızlığı itiraf eden şüpheliler hakkında adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Büyükbaş inekleri arabaya doldurup kayıplara karıştılar! Ekipler kısa sürede kıskıvrak yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement