Büyükşehir'den Prestij Katan Dokunuş - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Prestij Katan Dokunuş

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı'nın Gazi Osman Paşa Caddesi'nde yürütülen çalışmaları inceledi.

01.02.2018 15:36

Mevcut caddenin Büyükşehir Belediyesi'nin sihirli dokunuşuyla baştan aşağı yenilendiği belirten Başkan Ergün, modern aydınlatması, yolları ile caddenin ilçeye çok yakışacağını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa'nın 17 ilçesinde olduğu gibi Saruhanlının en işlek caddelerinden biri olan Gazi Osman Paşa Caddesinde de hava koşullarının olumsuzluğuna rağmen çalışmalarına hızla devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gazi Osman Paşa Prestij Caddesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin eşlik etti.

İnceleme esnasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Ergün çalışmalarda sona gelindiğini ifade ederek, Saruhanlılı vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Prestij Katan Dokunuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement