Büyükşehir'in Çevreci Çalışmalarına Bir Hibe Daha - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Çevreci Çalışmalarına Bir Hibe Daha

Büyükşehir\'in Çevreci Çalışmalarına Bir Hibe Daha

2016 yılında Zafer Kalkınma Ajansı Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı (SÜÇEP) kapsamında 'Çevreye Duyarlı Belediye' konulu projede hibe desteği alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 'Sürdürülebilir Temiz Bir Çevre İçin Geri Kazanıyoruz' projesi ile ikinci kez hibe desteği almaya hak kazandı.

19.07.2018 14:24  Güncelleme: 14:23

Proje kapsamında 1 milyon 5 bin 995 lira hibe desteği alacak olan Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Zafer Kalkınma Ajansı arasında sözleşme Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç'in katılımıyla imzalandı.

Zafer Kalkınma Ajansı Sürdürülebilir Çevre Altyapı Mali Destek Programı (SÜÇEP) kapsamında 'Çevreye Duyarlı Belediye' konulu proje ile 2016 yılında açılan hibe programında hibe desteği alan Manisa Büyükşehir Belediyesi ikinci kez çevre konusunda Zafer Kalkınma Ajansı projesinde başarılı oldu. Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programına (ÇEDEP) 'Sürdürülebilir Temiz Bir Çevre İçin Geri Kazanıyoruz' projesi ile başvuru yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zafer Kalkınma Ajansı'nın 2018 yılında açmış olduğu bu programda hibe desteği almaya hak kazandı. Sürdürülebilir Temiz Bir Çevre İçin Geri Kazanıyoruz projesi için Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Zafer Kalkınma Ajansı arasında sözleşme imzalandı. İmza töreninde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım ile Çevre Mühendisi Bükre Koç Bulut yer aldı.

TR33 Bölgesinde Beşinci, Manisa'da İkinci

TR33 Bölgesi kapsamında Afyon, Kütahya, Manisa ve Uşak illeri arasında 61 projenin başvuru yaptığı ve 41 projenin başarılı sayıldığı programda, 41 projenin 19'u asil, 21'i ise yedek proje olarak belirlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı proje ise TR33 Bölgesi'nde 83,5 puanla beşinci asil sırada, Manisa genelinde ise ikinci sırada hibe almaya hak kazandı. 'Sürdürülebilir Temiz Bir Çevre İçin Geri Kazanıyoruz' projesinin bütçesi toplam 3 milyon 463 bin 485 lira olurken, bu tutarın 1 milyon 5 bin 995 lirası Zafer Kalkınma Ajansından alınan hibe desteği ile karşılanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Çevreci Çalışmalarına Bir Hibe Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement