Büyükşehirin Sanat Tırı Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirin Sanat Tırı Etkinlikleri

Büyükşehirin Sanat Tırı Etkinlikleri

Adana Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı etkinlikleri, merkez Yüreğir ilçesinin Kışla ve Köprülü mahallelerini birleştiren noktada gerçekleşti.'Gün Kardeşlik Günü' sloganı ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı'nın Köprülü Mahallesi Cengiz...

11.07.2013 11:46

Adana Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı etkinlikleri, merkez Yüreğir ilçesinin Kışla ve Köprülü mahallelerini birleştiren noktada gerçekleşti.

'Gün Kardeşlik Günü' sloganı ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı'nın Köprülü Mahallesi Cengiz Topel İlköğretim Okulu yanında gerçekleştirdiği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Köprülü Mahallesi'nin Kışla ile birleştiği noktadaki etkinlik her iki mahallenin sakinleri tarafından ilgiyle izlendi. Büyükşehir Belediyesi Bandosu konseri ile başlayan etkinlikler ve Hacivat-Karagöz gösterisi ile devam etti.

Etkinliklere katılan Zihni Aldırmaz, vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Aldırmaz, "Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bundan sonra birlikte olmayı diliyorum. Sizlerin sorunlarını biliyorum. Çözümlerinin neler olduğunu da en iyi ben biliyorum. En kısa sürede sorunlarınızı çözeceğiz" dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana 32 köprü yaptıklarını, 105 kilometre ana kolektör döşediklerini anlatan Aldırmaz, bu çalışmalarda meclis üyeleri ve muhtarlardan büyük destek gördüklerini söyledi.

Köprülü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kütük ve Kışla Mahallesi Muhtarı Mehmet Akçalı da konuşmalarında Zihni Aldırmaz'a teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından yapılan sema gösterisinin sonrası Sanat Tırı etkinliği 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin gösterimi ile devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Tırı'nın Kışla ve Köprülü Mahallelerindeki etkinliklerine Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nemci Özcanlı ve ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirin Sanat Tırı Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement