Büyükşehirli Tekvandocular 8 Madalya Kazandı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirli Tekvandocular 8 Madalya Kazandı

Büyükşehirli Tekvandocular 8 Madalya Kazandı

Kırıkkale’de düzenlenen Tekvando Turnuvası’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu tekvandocular sekiz derece kazandı.

15.09.2015 11:10

Kırıkkale'de düzenlenen Tekvando Turnuvası'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu tekvandocular sekiz derece kazandı.

Kırıkkale'de bu yıl ikincisi düzenlenen 2.Ulusal Tekvando Festivali'nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu tekvandocular 8 derece kazandı. Müsabakalar Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonunda yapıldı. 14 ilden yaklaşık 350 sporcunun katıldığı turnuvaya, Kağıtspor 15 sporcuyla katıldı. Üç gün süren turnuva sonucunda Minik-Yıldız kategorisinde 30 kiloda Ömer Faruk Kuzu, 57 kiloda Talha Enes Kanber, 57 kilo bayanlarda İpek Yıldırım şampiyon oldu. 30 kiloda Şeymanur Biçer ise turnuvada ikinci olan isim oldu. 30 kiloda Eda Torun, 36 kiloda Ebrar Akyıldız, 50 kiloda Seniha Zengin ve 40 kiloda Yasin Şahin üçüncü olan isimler oldu. Bu sonuçlarla Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu tekvandocular üç birincilik, bir ikincilik, dört dördüncülük olmak üzere toplam sekiz derece kazandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirli Tekvandocular 8 Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement