Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkıştılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkıştılar

Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkıştılar

Şanlıurfa'da, bir hurdacının deposundan 25 bin lira değerinde bakır çalan 2 şüpheli, çalıntı malları soydukları işyerinin sahibine satmaya kalkınca yakalandı.

15.01.2012 12:41

Şanlıurfa'da, bir hurdacının deposundan 25 bin lira değerinde bakır çalan 2 şüpheli, çalıntı malları soydukları işyerinin sahibine satmaya kalkınca yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bamyasuyu Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan İsmet Göçebeler, dün sabah işyerini açınca 25 bin lira değerindeki bakırların çalındığını gördü. Hırzızların, işyerinin deposunun kilidini kırarak içeriye girdiğini anlayan Göçebeler, telefonla polise haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, akşam saatlerinde Göçebeler'in yanına gelen 2 kişi ellerinde bakır malzeme bulunduğunu ve satmak istediklerini söyledi. Malzemeye bakan Göçebeler, bakırların kendi işyerinden çalınanlar olduğunu anladı. Bu sırada şüpheliler, kendileri ile tartışan işyeri sahibinin elinden kurtulup kamyonetleri ile kaçtı.

İsmet Göçebeler, kaçan kişilerin eşkal bilgileri ve kamyonetlerinin plakasını polise bildirdi. Şüphelilerin kaçtıkları kamyonet, polislerin çalışması sonucu tespit edildi. Dur ihtarına uymayan şüpheliler, yaklaşık 1 saat süren kovalamaca sonucu yakalandı.

10 BİN LİRALIK MAL KAYIP

Kamyonetten indirilen ve Gaziantep'ten geldikleri belirlenen 38 yaşındaki Murat B. ile 33 yaşındaki İbrahim A.gözaltına alındı. Kamyonette ele geçirilen çalıntı malzemeler ise soyulan işyeri sahibinin deposuna indirildi. Bakırları teslim alan işyeri sahibi polislere teşekkür ederken, 15 bin liralık malzemesinin bulunduğunu, 10 bin liralık malının ise kayıp olduğunu söyledi.

Gözaltına alınan şüpheliler ise hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

DHA(HK/COŞ) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement