Çaldıran Belediyesi'nden Yol Yapım Çalışması - Son Dakika
Yerel

Çaldıran Belediyesi'nden Yol Yapım Çalışması

Çaldıran Belediyesi\'nden Yol Yapım Çalışması

Van'ın Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'ın geçen sene başlattırdığı yol yapım çalışmaları, havaların düzelmesiyle yeniden hız kazandı.

17.05.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çaldıran Belediye Başkanı Ferman Yıldırım'ın geçen sene başlattırdığı yol yapım çalışmaları, havaların düzelmesiyle yeniden hız kazandı.

Mayıs ayıyla birlikte havaların düzelmesiyle çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken, ilçe genelinde birçok mahallenin yoluna sıcak asfalt döküldü. Geçen sene imara uygun hale gelmesi için yıkımı yapılan Lise Caddesi ise parke ve kilit taşıyla kaplanıyor. İlçe genelinde yol yapım çalışmalarının devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Ferman Yıldırım, "Bu sene içerisinde ilçemizde stabilize ve toprak yol kalmayacak. Bütün imkanlarımızı kullanarak vatandaşlarımızı toz ve çamur deryasından kurtaracağız. Birçok caddemizde parke taşı çalışması devam etmekte, bununla beraber ilçenin en uç kısmındaki sokaklar dahi asfaltlanacak" dedi.

2012 yılının Çaldıran için bir milat olacağını belirten Belediye Başkanı Yıldırım, "Bu yıl içerisinde yapmayı düşündüğümüz birçok projemiz var. İlçemizdeki değişikliklerin herkes farkında, fakat bu yetmez. Biz devamlı en iyisi ve en yenisi için çabalıyoruz" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaldıran Belediyesi'nden Yol Yapım Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement