Campuszone'a "En İyi Mobil Uygulama" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Campuszone'a "En İyi Mobil Uygulama" Ödülü

Campuszone\'a "En İyi Mobil Uygulama" Ödülü

Vodafone FreeZone, üniversite öğrencilerinin kampüs hayatına dair ihtiyaç duydukları bilgiyi ceplerine taşıyan uygulaması CampusZone ile İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri'nde "En İyi Mobil"...

31.12.2012 11:30

Vodafone FreeZone, üniversite öğrencilerinin kampüs hayatına dair ihtiyaç duydukları bilgiyi ceplerine taşıyan uygulaması CampusZone ile İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sosyal Medya Ödülleri'nde "En İyi Mobil Uygulama" Ödülü'nü aldı.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelindeki 30 üniversiteyi kapsayan CampusZone uygulaması, öğrencilere üniversite haritasından servis saatlerine, etkinlik takviminden üst dönem öğrencilerin okulla ilgili ipuçlarına kadar kampüs hayatıyla ilgili her türlü ihtiyacına cevap veriyor.

Android, iOS platformlarında çalışan CampusZone uygulaması üzerinden öğrenciler; bina isimleri, ATM, kantin gibi önemli noktaların tanımlandığı kampüs haritasını kullanarak, özellikle üniversite hayatına ilk adım attıkları dönemde kampüsü kolaylıkla keşfedebiliyor; servis saatleri ve kalkış noktaları gibi bilgilere hızlıca ulaşabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, bugüne kadar Vodafone FreeZone çatısı altında sundukları, gençlerin ihtiyaç ve beklentilerinden yola çıkan ve yaşantılarının her alanında fark oluşturan iletişim ve iletişim dışı fırsatlar ile daima onların yanında olduklarını belirtti.

Vodafone FreeZone çatısı altındaki temel hedeflerinin, her zaman için gençlerin hayatındaki önceliklere kulak vermek, bu öncelikleri en avantajlı koşullarla karşılamak ve onlar için özgür bir dünyanın kapılarını açmak olduğunu belirten Uysal, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye'de 18-24 arası 14 milyon genç yaşıyor ve bu gençlerin yüzde 88'i cep telefonu kullanıyor. Biz de buradan hareketle, gündelik hayatlarının çok önemli bir bölümünü geçirdikleri kampüs ortamında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü bilgiyi akıllı telefonları üzerinden erişilebilir kılmak ve hayatlarını kolaylaştırmak üzere CampusZone uygulamasını hayata geçirdik. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü öğrencileri tarafından layık görüldüğümüz bu ödül, gençlerin hayatında yarattığımız değerin yine bizzat gençler tarafından takdir edilmesi anlamında bizler için büyük bir mutluluk."

Vodafone CampusZone; Adnan Menderes, Afyon Kocatepe, Akdeniz, Anadolu, Atatürk, Boğaziçi, Çanakkale 18 Mart, Çukurova, Dicle, Dokuz Eylül, Ege, Erciyes, Gaziantep, Gazi, Hacettepe, İnönü, İstanbul, İstanbul Teknik, Karadeniz Teknik, Kocaeli, Marmara, Mustafa Kemal, ODTÜ, Ondokuz Mayıs, Osmangazi, Sakarya, Selçuk, Süleyman Demirel, Uludağ ve Yıldız Teknik Üniversitelerinde öğrencilere rehberlik sunuyor.

Uygulama, frzcampus.com adresinden, "Google Play Market" ve "Apple App Store"dan isteyen tüm öğrenciler tarafından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Muhabir: Sümeyye Dalkılınç

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Campuszone'a 'En İyi Mobil Uygulama' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement