Can Çocuk Yayınları 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda! - Son Dakika
Güncel

Can Çocuk Yayınları 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda!

Can Çocuk Yayınları 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı\'nda!

Can Çocuk, 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda, dopdolu bir imza ve söyleşi programıyla, okurlarıyla buluşuyor!

28.10.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Can Çocuk Yayınları, 12-20 Kasım tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yepyeni kitapları ve çok sevilen yazarlarıyla, kitapseverlerle buluşuyor.

İstanbul Kitap Fuarı'nda, Salon 2'de 2502 numaralı yeni standında, yazarlarından Sevin Okyay, Aslı Tohumcu, Delal Arya, Sevim Ak, Göknil Genç, Süleyman Bulut, Koray Avcı Çakman, Can Göknil, Melek Özlem Sezer, Tanşıl Kılıç, Nihan Temiz, Nesibe Çakır ve Ayşe Güren'le okurlarını buluşturacağı birbirinden renkli imza günlerine ev sahipliği yapacak.

Can Yayınları kurucusu, yazar, yayıncı Erdal Öz'ün aramızdan ayrılışının 10. yılında Can Çocuk, edebiyatı tüm lezzetiyle her yaştan okurun beğenisine sunan, Türkiye ve dünya edebiyatından pek çok değerli eseri okurla buluşturan Erdal Öz'ü, edebiyat yolculuğunda ona tanıklık eden değerli isimleri bir araya getirdiği bir söyleşiyle anıyor. Ayşe Sarısayın, Mustafa Delioğlu, Nalan Barbarosoğlu ve Süleyman Bulut'un konuşmacı olduğu "Erdal Öz'ün Çocuk Edebiyatı'ndaki Yeri" başlıklı söyleşi, Erdal Öz'ün Arkadaş Kitaplar'la başlayıp bugüne yansıyan çocuk edebiyatı yolculuğuna dair keyifli olduğu kadar kıymetli bir sohbet.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Can Çocuk Yayınları 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement