Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu Mahkum Yakınlarını Zor Sakinleştirdi - Son Dakika
3. Sayfa

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu Mahkum Yakınlarını Zor Sakinleştirdi

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu mahkum yakınlarını zor sakinleştirdi Müdür Bekir Alanoğlu mahkum yakınlarını zor sakinleştirdiÇANAKKALE - Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı.

21.09.2017 21:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu mahkum yakınlarını zor sakinleştirdi

Müdür Bekir Alanoğlu mahkum yakınlarını zor sakinleştirdi

ÇANAKKALE - Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın çıktı. Yangın sonrası olay yerine akın eden mahkum yakınlarını ceazevi müdürü sakinleştirmekte zorluk çekti.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada;"Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumumuza ait atölye binalarının çatısında yapılmakta olan onarım sırasında, çatıda bir yangın meydana gelmiş olup yangın, itfaiye ve afad ekiplerinin müdahalesi ve kurum personelimizin yardımıyla kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangın nedeniyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu olmayıp, bir miktar maddi zararımız bulunmaktadır. Konuyla ilgili ayrıntılı açıklama daha sonra yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu Mahkum Yakınlarını Zor Sakinleştirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Çanakkale Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Bekir Alanoğlu Mahkum Yakınlarını Zor Sakinleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement