Çankaya Belediyesi Kültür Sosyal Personeline Moral Gecesi - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediyesi Kültür Sosyal Personeline Moral Gecesi

Çankaya Belediyesi'ne bağlı 26 müdürlükten birisi olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli düzenledikleri bir geceyle yoğun iş temposunun stresini attılar.

02.05.2012 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesi'ne bağlı 26 müdürlükten birisi olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli düzenledikleri bir geceyle yoğun iş temposunun stresini attılar.

Belediyenin Vedat Dalokay Kokteyl Salonu'nda gerçekleşen moral gecesinde Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve Başkan Yardımcıları, Çankaya Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Özcan da personeli eğlencede yalnız bırakmazken geceye katılanlar Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Oğuz Boran'ın şarkılarıyla keyifli anlar yaşadılar.

Gecenin ev sahipliğini yapan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Tekin, 1. Geleneksel Kültür Gecesi'ne hoş geldiniz diyerek geceye renk katarken bu eğlencelerin ileri yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundu. En kötü günlerinin böyle olmasını dileyen Belediye Başkanı Bülent Tanık, "Sizlerle gurur duyuyorum, sizlerin varlığı bize güç katıyor, Oğuz'un o muhteşem sesi ve devrimci yüreğiyle katkı sunacağı gecenin daim olması dileğiyle" diye konuştu.

Bünyesinde Toplumsal Dayanışma Merkezleri (TODAM), Tarihi Kentler Birliği, Çankaya Kent Konseyi, Engelliler ve Yaşlılar Birimi ve Evlendirme Hizmetleri Birimi'ni barındıran müdürlüğün gecesinde sahne alan Oğuz Boran, müzikseverler tarafından ezbere bilinen 'Fikrimin İnce Gülü', 'Çeşmi Siyahım', 'Ağladıkça' gibi parçaları seslendirirken kendisinin müzikal anlamda sistemlere karşı olduğunu ama Bülent Tanık'la birlikte Başkanlık sistemini sevmeye başladığını söyledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediyesi Kültür Sosyal Personeline Moral Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement