Canon Yeni Lensi Rf 85mm F1.2l Usm'i Bugün Tanıttı - Son Dakika
Teknoloji

Canon Yeni Lensi Rf 85mm F1.2l Usm'i Bugün Tanıttı

Canon Yeni Lensi Rf 85mm F1.2l Usm\'i Bugün Tanıttı

Canon, üst segmente hitap eden yeni lensini bugün içerisinde lanse etti.

08.05.2019 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün tanıtılan Canon lensi, RF mount lensler arasında Blue Spectrum Refractive (BR) teknolojisin destekleyen tek lens olarak karşımıza çıkıyor. Bu sayede renk kırılmalarını en aza indirgeyen lens, kullanıcısına çok daha kolay ve başarılı bir çekim imkanını sunuyor.

Canon Yeni Lensi Rf 85mm F1.2l Usm'i Bugün Tanıttı

Bugüne kadar tanıtılan Canon lensler arasındaki en yüksek çözünürlüğü sunduğu belirtilen Canon RF 85mm F1.2L USM aynı zamanda benzeri görülmemiş AF (otomatik odaklama) hızına sahip bir lens. RF 85mm, aynı zamanda Canon'un Şubat ayındaki lens geliştirme açıklamasını takiben tanıtılan 6. RF mount lens olma özelliğini de taşıyor.

Canon Yeni Lensi Rf 85mm F1.2l Usm'i Bugün Tanıttı

Ağırlık bakımından çok az bir farkla dezavantajı olan yeni Canon lensi,1,02 kg ağırlığında olan Canon EF 85mm f/1.2L II USM lensinden 0,17 kg daha ağır bir şekilde 1,19 kg ağırlığa sahip. Yılların kamera üreticisi Canon'un eşszi BR teknolojisini kullanan 2. lens olmasıyla sayesinde fotoğrafçıların gönlünü fethetmesi bekleniyor. Mükemmel denebilecek özelliklere sahip olan ürünün liste fiyatı ise 2.999 dolar.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Canon Yeni Lensi Rf 85mm F1.2l Usm'i Bugün Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement