2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı! Diyarbakır'da çapraz ateşe alınan araçla ilgili 16 gözaltı var - Son Dakika
3. Sayfa

2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı! Diyarbakır'da çapraz ateşe alınan araçla ilgili 16 gözaltı var

Diyarbakır'da bayram dönüşü uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe alınan 5 kişilik aileden iki kişi hayatını kaybetti. Kentte infial yaratan olayla ilgili 16 kişi gözaltına alındı.

04.05.2022 15:37  Güncelleme: 16:02

Dün gece Bağlar ilçesi Buyuransu Mahallesi'nde bayram ziyareti için kayınbabasına ziyarete giden iki bacanak, ziyaretlerini tamamladıktan sonra akşam saatlerinde kent merkezine dönmek için yola çıktı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Önde olan otomobil seyir halinde iken iddiaya göre, üç kişi tarafından çapraz ateşe alındı. Otomobildeki Garibe ve Abdurrahman D., ile çocukları Nayime, Mahir ve Songül D., ağır yaralandı. Bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Garibe D. ile kızı Nayime kurtarılamadı. Diğer 3 yaralı ameliyata alınarak tedavi altına alındı.

16 KİŞİ GÖZALTINDA

Buyuransu Mahalle muhtarı Çelebi Çadırcı'dan edinilen bilgilere göre, yaralılardan Abdurrahman D.'nin güvenlik güçlerine verdiği ilk ifadeye ile Toprak Taş Mahallesinden 6 kişi, Buyuransu Mahallesinden 3 kişi olmak üzere toplamda 16 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı! Diyarbakır\'da çapraz ateşe alınan araçla ilgili 16 gözaltı var
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı! Diyarbakır'da çapraz ateşe alınan araçla ilgili 16 gözaltı var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement