"Cardfinans Bursaspor Kredi Kartı Müşteri Sayısı 40 Bine Ulaştı'' - Son Dakika
Ekonomi

"Cardfinans Bursaspor Kredi Kartı Müşteri Sayısı 40 Bine Ulaştı''

"Cardfinans Bursaspor Kredi Kartı Müşteri Sayısı 40 Bine Ulaştı\'\'

Finansbank Kartlı Ödeme Sistemleri Ürün Yönetimi Grup Yöneticisi Serkan Yazıcıoğlu

29.03.2011 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk taksitli kredi kartı CardFinans'ın, Bursaspor taraftarlarına özel olarak hazırladığı kredi kartı, 40 bin müşteriye ulaştı. Taraftarlar, CardFinans Bursaspor ile CardFinans'ın bütün avantajlarından yararlanırken kulüplerine de destek oluyorlar.

Finansbank, Süper Lig'in parlayan yıldızları arasında yer alan Bursaspor'lu taraftarlarına özel olarak hazırladığı kredi kartı CardFinans Bursaspor ile taraftarlara ekstra bir yük getirmeden, yapılan harcamaların belli bir oranını katkı olarak kulübe aktarıyor. Bursasporlular, CardFinans'ın tüm özelliklerinden yararlanıp Finansbank ayrıcalığını yaşarken, yaptıkları günlük harcamalarıyla da kulüplerine destek oluyor.

CardFinans Bursaspor kredi kartı kullanıcı sayısının hızla arttığını ve 40 bine ulaştığını belirten Finansbank Kartlı Ödeme Sistemleri Ürün Yönetimi Grup Yöneticisi Serkan Yazıcıoğlu, "CardFinans Bursaspor kartı ile taraftarların kulüplerine hem daha çok katkı sağlayabilecekleri, hem de kendilerini daha yakın hissedebilecekleri bir platform yarattığımıza inanıyoruz. CardFinans Bursaspor ile hem kulüp hem taraftarlar kazanıyor. Bugüne kadar CardFinans Bursaspor sahipleri kredi kartlarını alışerişlerinde kullanarak kulüplerine ciddi miktarda katkıda bulunulmasını sağladılar. Hedefimiz kullanıcı sayımızı daha da artırarak, daha çok Bursalının CardFinans avantajlarından yararlanması ve kulübe daha çok destek sağlanması" dedi.

Bursasporlular gol başına ParaPuan kazanıyor

CardFinans Bursaspor sahipleri, 2011 Süper Lig sonuna kadar Bursaspor'un galip geldiği maçlarda attığı her gol için 2,000 ParaPuan kazanabiliyor. Bunun için CardFinans Bursaspor sahiplerinin yapması gereken tek şey her ay 400 TL ve üzeri harcama yapmaları… ParaPuanlar bir sonraki ay içinde kartlarına yüklenmiş oluyor. Böylece Bursaspor taraftarı hem kendi kazanıyor, hem de kulübüne destek oluyor.

CardFinans Bursaspor sahiperi, CardFinans'ın tüm özelliklerinden yararlanabiliyor. Örneğin ön ödemeli telefon hattına sahip olanlar istedikleri operatörden, kendilerine yada istedikleri kişiye ParaPuanları ile TL yada dakika yükleyebilirler. Sadece bir SMS göndererek cep telefonlarına TL yükleyebilirler. ParaPuanları ile dilediği havayolu şirketinden uçak bileti ya da Varan Turizm'den otobüs bileti alabilirler, Faturaları için hiç bir ek ücret ödemeden Otomatik Fatura Ödeme Talimatı verebilirler, Anında Kredi ile acil nakit ihtiyaçlarını beklemeden karşılayabilirler. Aynı zamanda anlaşmalı iş yerlerinden taksit veya indirim fırsatlarından yararlanabilirler

CardFinans Bursaspor sahibi olmak isteyen Bursaspor taraftarları, www.cardfinans.com.tr adresinden veya "TIMSAH" yazıp 2273'e mesaj atarak başvuruda bulunabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi 'Cardfinans Bursaspor Kredi Kartı Müşteri Sayısı 40 Bine Ulaştı'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement