Carlos Arroyo: Real Madrid'i Yenmeye Gidiyoruz - Son Dakika
Spor

Carlos Arroyo: Real Madrid'i Yenmeye Gidiyoruz

Carlos Arroyo: Real Madrid\'i Yenmeye Gidiyoruz

Galatasaray Liv Hospital takımının en önemli oyuncusu Carlos Arroyo, Real Madrid’le Perşembe akşamı İspanya’da yapılacak Euroleague maçı öncesi Özgür Sancar’a iddialı açıklamalarda bulundu.

08.01.2015 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte Arroyo'nun açıklamalarından dikkat çeken satırlar;

"Real Madrid çok büyük; ama oraya kazanmaya gidiyoruz"

Porto Rikolu oyuncu, "Real Madrid çok güçlü ve gerçekten büyük bir takım. Son derece kaliteli oyunculardan kurulu tecrübeli bir ekip. Ama bu demek olmuyor ki, kesin favoriler ve biz onların favori olduğunu kabul edip sahaya çıkacağız. Böyle bir şey yok. Biz de çok güçlü ve iddialı bir ekibiz. Maçta her şeyimizi vereceğiz. Kazanma şansımız var. Ve biz bunu sonuna kadar kullanacağız. Real Madrid’e karşı en iyi performansımızı sergileyeceğiz. Real Madrid’te tek tek oyuncuları değerlendirmeye gerek yok. Bizi takım olarak Real Madrid’e saygı duyuyoruz; fakat amacımız İstanbul’a büyük bir zaferle dönmek” dedi.

"NBA’de oynayarak hayallerimi gerçekleştirdim"

Dünyanın en zor basketbol yarışma grubu olan NBA’de tam 6 takımın formasını giymiş, Toronto’da Hakeem Olajuwon, Orlando’da Dwight Howard, Miami’de Dwyane Wade ve Celtics’te Rondo, Pierce, Garnett, Ray Allen gibi isimlerle beraber oynamış olması hatırlatılınca Porto Rikolu oyuncu, "Kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. NBA’de oynayarak hayallerimi gerçekleştirme şansı elde ettim. Bu hayatım boyunca benim için bir gurur kaynağı olacak. Şimdi Avrupa’da Galatasaray’ın başarısı için mücadele ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıp, tecrübemi tam anlamıyla ortaya koymak için çalışıyorum” dedi.

"Ergin Ataman büyük bir profesyonel"

Başantrenör Ergin Ataman’la çok uyumlu çalıştıklarını dile getiren Arroyo, "Basketbol perspektifimizde pek çok benzerlikler var. Ataman gerçekten çok büyük bir profesyonel. Benzerliklerimiz bize birlikte başarılı olmamız konusunda büyük avantaj sağlıyor. Kendisine karşı büyük bir saygı besliyorum” ifadelerini kullandı.

"Takımı bırakanlarla ilgili yorumum yok"

Söyleşinin en önemli noktasında konu herkesin merak ettiği, Galatasaray’da yaşanan ödeme sorunu nedeniyle yaşananlara geldi, Carlos Arroyo, mali problemler nedeniyle takımdan ayrılıp İspanyol Ligi’ne giden Jawai ve Arodori ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine, "Bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Ben Galatasaray’ın oyuncusuyum ve sadece önemdeki maçlara konsantre olmuş durumdayım” dedi.

"Kızılyıldız maçı duygu yoğunluğu olan bir karşılaşma olacak"

İstanbul’daki Kızılyıldız maçından bir Sırp taraftarın öldürülmesinden dolayı bu ay içerisinde Belgrad’ta yapılacak maçın yüksek bir tansiyonda geçip geçmeyeceğiyle ilgili soru üzerine ise, "O gece olan olaylar beni fazlasıyla üzdü. Ben bunun sportif bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu tür olayların sporla ilgisi yok. Duyguların ağır bastığı bir maç olabilir. Ama biz oraya fair-play içerisinde maç yapmak için gidiyoruz. Gideceğiz ve istediğimiz sonucu almak için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Carlos Arroyo: Real Madrid'i Yenmeye Gidiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement