Çarpışma Dizisi 8. Bölümü Yayınlandı! - Son Dakika
Magazin

Çarpışma Dizisi 8. Bölümü Yayınlandı!

TV'de gösterilmesi ile birlikte gündemden düşmeyen dizi Çarpışma 7. bölümü ile merak içinde bırakmıştı. Yayınlanan 8. bölüm fragmanı ile heyecan tavan yaptı.

29.01.2019 15:21  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Show TV'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun rol aldığı Çarpışma dizisinin son bölümünde Alya'nın Veli'nin elinden kurtarılma planları damga vurmuştu. Heyecan dorukta bırakılan 7. bölümün ardından 8. Bölüm merakla beklenmekteydi. İşte Çarpışma dizisinin 8. bölüm fragmanı...

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Son bölümde; Kadir Adalı, polisliği bir kenara bırakıp, mahalle kanunlarıyla hareket ediyor. Ceren Keremi'in yanında güvende olduğunu dile getirirken; Zeynep, benimde artık zaafımsın diyen Veli'yi bıçaklıyor. Son bölümün peşinden yeni bölüm fragmanı için sorgulama devam ediyor. Adalı, Veli'yi köşeye sıkıştırıp, Alya'yı kurtarabilmek için Zeynep ve Galip'i de dahil ederek bir plan yapar. Fakat öyle bıçak sırtı bir plan ki bu en ufak hatada, herkese her şeyini kaybettirebilecek riskte.

İTİRAFLAR EDİLDİ

Tabi ki Veli'nin de karşı planı vardır. Yakup'un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup'un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup'un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır.Zeynep, Galip'e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı'nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli'yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

Son Dakika Magazin Çarpışma Dizisi 8. Bölümü Yayınlandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement