Cedi Osman'ın Rekor Gecesi - Son Dakika
Spor

Cedi Osman'ın Rekor Gecesi

Cedi Osman\'ın Rekor Gecesi

Cleveland Cavaliers formasıyla ilk kez bir maça ilk 5'te başlayan milli basketbolcu, NBA kariyerinin en verimli oyununa imza attı.

10.02.2018 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'de Cleveland Cavaliers'ın deplasmanından 123-107'lik skorla galip ayrıldığı maçta gecenin yıldızlarından biri milli basketbolcu Cedi Osman'dı.

Cavaliers formasıyla ilk kez bir maça ilk 5'te başlayan Cedi, toplam 38 dakika süre aldığı mücadeleyi 16 sayı, 6 ribaunt, 5 asist ve 3 top çalma ile tamamlayarak tüm bu departmanlarda NBA kariyerinin en yüksek rakamlarına ulaştı ve takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Takas süreci sonrası yenilenen kadrosuyla Atlanta deplasmanında etkili bir oyun ortaya koyan Cavaliers'ta yıldız oyuncu ise 22 sayı 12 ribaunt 17 asistle triple-double'a imza attı. 30 sayı kaydeden Kyle Korver, yedek bankında başladığı maçın en skorer ismi olurken, Jeff Green de takımına 24 sayılık katkı sağladı.

Doğu Konferansı'nın son sırasında yer alan Hawks cephesinde ise Dennis Schröder 25 sayısı galibiyet için yeterli olmazken, milli basketbolcu da 12 sayı ve 5 ribauntla mücadele etti.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cedi Osman'ın Rekor Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement