Çekmeköy Kızılaya Destek - Son Dakika
Güncel

Çekmeköy Kızılaya Destek

Çekmeköy Kızılaya Destek

Van'da her çocuğa oyuncak kampanyasına destek verildi.

03.03.2012 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sivaslılar Derneği ve Sivasspor'dan Çekmeköy Kızılaya Destek

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, ve İstanbul Sivaslılar Derneği, Çekmeköy Türkkızılay Şube Başkanlığının başlattığı ve tüm Türkiye'ye yayılan Van'da her çocuğa oyuncak kampanyasına destek vererek duyarlılığını gösterdi.

İstanbul Sivaslılar Derneği'nin, Dernek yönetim kurulu üyesi Yılmaz Sezgin desteği ile Çekmeköy'de düzenlediği kahvaltı'ya Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak parti çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmekö Türk Kızılayı şube Başkanı İlhami Yıldırım, İstanbul büyükşehir belediyesi Danışmanı İsmail Hakkı Turunç, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut emin Mollaoğlu, İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Salim çetinkaya ve dernek üyeleri katıldı.

İstanbul Sivaslılar Dernek Başkanı Çetinkaya Çekmeköy Kızılay Şubesinin başlatmış olduğu anlamlı kampanyaya dernek olarak katılmaktan büyük onur duyduklarını belirtti. 8 Aydır tutuklu bulunan Sivasspor Başkanı mecnun Odyakmaz'ın da kendilerine destek olmak için aralarına katılmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. Çekmeköy Ak parti ilçe Başkanı Şahmettin Yüksel konuşmasında Kahvaltının Çekmeköy'de olması ile bir bakıma ev sahibi gibi olduklarını belirterek İstanbul Sivaslılar Derneği üyelerinin ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın yaptıkları desteğin çok güzel olduğunu vurguladı.

Mecnun Odyakmaz " Aylardır Yaptığım En Güzel ve En Anlamlı Kahvaltı Oldu"

Sivasspor Başkanı Odyakmaz ise kahvaltı programında Çekmeköy Kızılayla birlikte bu güzel anlamlı organizasyonu düzenleyen ve katkısı olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı. Konuşmasına " İlk Tutuklandığım ay çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Fiziksel olarak dayanıklıyım ama manen çok yıprandım. Hemşehrilerim , Vatandaşlar hakkımda ne düşünür diye çok düşündüm. Ziyaretler ve mektuplar gelmeye başladıktan sonra, rahatladım. Yaşadıklarım bir kötü anı olarak geride kaldı. Bu vesile ile de bana verdikleri destek için herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyon ile mazlumların, çocukların yanında olan herkese desteklerinden tekrar teşekkür ederim" dedi.

İlhami Yıldırım " Oyuncaksız Büyümenin Ne Olduğunu Biliyorum"

Çekmeköy Türk Kızılayı Şube Başkanı İlhami Yıldırım İse yaptığı konuşmaya İstanbul Sivaslılar Derneğine ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a verdiği destek için teşekkür ederek başladı. Kampanya ile ilgili kısa bir bilgi veren Yıldırım " Bizlerin zamanında bir oyuncağı olmadı. Oyuncaksız büyümenin ne olduğunu biliyorum. Bir çocuk için oyuncak çok önemli; hayallerini gerçekleştirmede, yıkılan hayallerini,umutlarını yenilemek, psikolojisini onarmak için çok önemli. Bize Türkiye çapında destek veren herkese de teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Program Yıldırım'ın Sivasspor Başkanı Odyakmaz'a ve İstanbul Sivaslılar derneği Başkanı Çetinkaya'ya plaket sunumu ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çekmeköy Kızılaya Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement