Çekva'dan Üniversiteli Öğrenciler İçin Sms Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Çekva'dan Üniversiteli Öğrenciler İçin Sms Kampanyası

Çekva\'dan Üniversiteli Öğrenciler İçin Sms Kampanyası

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı üniversiteli öğrenciler için SMS kampanyası başlattıklarını söyledi.

14.02.2014 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVA) Genel Müdürü Erdal Karslı üniversiteli öğrenciler için SMS kampanyası başlattıklarını söyledi.

'Çorum Üniversiteli Gençlere Sahip Çıkıyor' sloganıyla başlatılan SMS kampanyası hakkında bilgi veren Karslı, tüm Sungurluluları bu kampanyaya desteğe davet etti.

Sungurlu'dan 150 civarında öğrenciye burs çıkarttıklarını söyleyen Karslı, "Vakfımıza şuana kadar 3 bin 188 öğrenci başvuruda bulundu. Bin öğrenciye aylık 250 TL yardımda bulunuyoruz. Geri kalan öğrencilere yardım etmek için ülke genelinde SMS kampanyası başlattık. Bir SMS 5 TL ücretinde. Üniversiteli gençlerimizin eğitimine katkıda bulunmak isteyen hemşerilerimiz SMS göndererek katkıda bulunabilirler" dedi.

Hedefimiz, "Çorum ve ilçelerindeki öğrencilerle, Ulusal kalkınmamıza, yöresel gelişimimize ve kültürel zenginliklerimizin yaşatılmasına katkıda bulunacak eğitim ve kültür faaliyetlerini gerçekleştirmektir. Türkiye Cumhuriyeti'nin üzerinde yükseldiği ilkelere sahip çıkan, kişisel ve mesleki gelişimini maddi imkansızlıklar nedeniyle sürdüremeyen gençleri, eğitim ve öğretim yoluyla topluma yararlı birer birey ve örnek vatandaş olarak kazandırmak; kültürel zenginliklerimize sahip çıkarak çeşitli tanıtım faaliyetleri ile onların gelecek nesillere taşınmasını sağlamaktır" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çekva'dan Üniversiteli Öğrenciler İçin Sms Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement