Çelik Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika
Güncel

Çelik Ailesinin Mutlu Günü

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik'in kızı Meryem Selma Çelik, Merkez Valisi Kasım Esen'in oğlu Mustafa Enes ile Ankara vilayet evinde gerçekleşen nikah töreniyle evlendi.

06.07.2013 14:14

Nikah törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin,Bursa Valisi Şahabettin Harput, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Abdurrahman AKDEMİR çok sayıda Vali, Kaymakam ve üst düzey bürokrat katıldı.

Ankara gölbaşında bulunan Vali Galip Demirel Vilayet evinde gerçekleşen nikah töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç çok sevinçli bir günümüzdeyiz hepimiz tanık olduk Meryem ve Mustafa'nın nikah akitleri tamamlandı, bu iki güzide gencimizi candan tebrik ediyorum dedi.

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik ise bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve sevdiklerimize teşekkür ediyoruz açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çelik Ailesinin Mutlu Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement