Cem Korkmaz'a Büyük Vefasızlık! Cem Yılmaz da Şahan Gökbakar Cenazeye Katılmadı - Son Dakika
Magazin

Cem Korkmaz'a Büyük Vefasızlık! Cem Yılmaz da Şahan Gökbakar Cenazeye Katılmadı

Muhittin Korkmaz'ın kendisi gibi ünlü olan oğlu Cem Korkmaz'ın cenazesinde gözler Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı aradı. İki komedyen de cenazeye gelmedi.

03.11.2017 15:01  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'daki evinde ölü bulunan ünlü Youtuber ve oyuncu Cem Korkmaz'ın Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesi, yakınlarınca alındı. Cenazede gözler Cem Yılmaz'ı ve Şahan Gökbakar'ı da aradı ama iki ünlü isim de cenazede yoktu.

BABASI: BÜYÜK ACI YAŞIYORUM

Cenazeyi yakınlarıyla almaya gelen oyuncunun babası oyuncu Muhittin Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, evladını, canını kaybettiğini belirterek, büyük acı yaşadığını dile getirdi.

CEM YILMAZ ARKADAŞINI YALNIZ BIRAKTI

Cem Yılmaz'ın Gora ve AROG filmleriyle tanınan sanatçı Muhittin Korkmaz'ın oğlu Cem Korkmaz, 1987 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Sosyal medya fenomeni de olan Korkmaz, çeşitli tiyatro oyunlarıyla sinema filminde de rol almıştı.

ŞAHAN GÖKBAKAR ROL ARKADAŞININ CENAZESİNE GELMEDİ

Cem Korkmaz Recep İvedik 4 filminde de rol almıştı. Gökbakar Instagram'da yaptığı bir paylaşımla duygularını şöyle ifade etmişti: Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna.Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun...






Cem Korkmaz\'a Büyük Vefasızlık! Cem Yılmaz da Şahan Gökbakar Cenazeye Katılmadı

Son Dakika Magazin Cem Korkmaz'a Büyük Vefasızlık! Cem Yılmaz da Şahan Gökbakar Cenazeye Katılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement