Cem Yılmaz'ın Yardım Eli Uzattığı Otizmli Genç İçin YÖK Harekete Geçti - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz'ın Yardım Eli Uzattığı Otizmli Genç İçin YÖK Harekete Geçti

Konservatuvar hayallerini gerçekleştirmek için Cem Yılmaz'ın yardım eli uzattığı gence bir yardım da YÖK Başkanı Yekta Saraç'tan geldi. Saraç, tüm talimatları verdi.

15.06.2017 15:38  Güncelleme: 15:44

Maddi durum yetersizliklerinden dolayı konservatuvar hayallerini gerçekleştiremeyen otizim hastası Yunus Yazar'a, Cem Yılmaz yardım eli uzatmıştı. YÖK Başkanı Yekta Saraç da haberlerden sonra harekete geçti.

CEM YILMAZ DEVREYE GİRMİŞTİ

Tek katlı bir gecekonduda yaşayan ve günde 7 saatini bir hayırsever tarafından hediye edilen piyanosunun başında geçiren Yunus'un hikayesini okuyan sanatçı Cem Yılmaz da genç yeteneğin yardım çığlığına duyarsız kalmayarak Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gence destek olmak istediğini belirtmişti. Ünlü komedyen "Bu kıymetli kardeşimize destek olmak istiyorum. Konservatuvar okuması için yetkililer de destek olursa, ben burs vermek isterim." ifadelerini kullanmıştı.

YÖK BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın talimatıyla, İstanbul'un Beykoz semtinde yaşayan ve dünyaca ünlü besteci Mozart ile aynı müzik kulağına sahip 19 yaşındaki otizmli Yunus Yazar'ın durumu, ilgili birimlerince incelemeye alındı.

Cem Yılmaz\'ın Yardım Eli Uzattığı Otizmli Genç İçin YÖK Harekete Geçti

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz'ın Yardım Eli Uzattığı Otizmli Genç İçin YÖK Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement