Cenazeler Teslim Edilmeye Başlandı - Son Dakika
Asayiş

Cenazeler Teslim Edilmeye Başlandı

Cenazeler teslim edilmeye başlandı Muğla'da 24 kişinin öldüğü ve 10 kişinin yaralandığı kaza sonrası Muğla Adli Top Kurumu'na kaldırılan cenazelerden otopsisi yapılan ve kimlikleri teşhis edilen cenazelerden 20'si ailelere teslim edildi.

16.05.2017 03:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cenazeler teslim edilmeye başlandı

Muğla'da 24 kişinin öldüğü ve 10 kişinin yaralandığı kaza sonrası Muğla Adli Top Kurumu'na kaldırılan cenazelerden otopsisi yapılan ve kimlikleri teşhis edilen cenazelerden 20'si ailelere teslim edildi.

MUĞLA - Muğla- Antalya karayolu 17'nci kilometrede İzmir'den Marmaris'e Anneler günü etkinliği için gezi düzenleyen ailelerin bulunduğu aracın kaza yapması sonrası 34 kişiden 24'ü hayatını kaybetmiş, 10 kişi de sağlık kuruluşlarında tedavi altına alınmıştı.

Kazada yaşamını yitiren 24 kişi Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, İzmir'den Muğla'ya gelen aileler Adli Tıp Kurumu'ndan teslim almaya başladı. Otopsisi ve kimlik tespiti yapılan ve cenazelerden 20'si ailelere teslim edilerek Muğla Büyükşehir Belediyesi Cenaze Taşıma araçları ile İzmir'e gönderildi. Otopsisi ve kimlik tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'nda 4 cenaze kaldı. 4 cenazenin kimlik ve otopsisi sonrası ailelere teslim edilmesi bekleniyor.

Muğla Adli Tıp Kurumu'na gelen İzmir Buca ilçesi Kozağaç Mahallesi Muhtarı İdris Avcı, yaptığı açıklamada, "Kaza yapan vasıta ve ölenlerin bir kısmı benim mahalleden. Araç sahibi benim arkadaşım. Bunlar devamlı tura gidiyor. Aracın şoförünün acemi olduğu yönünde bilgiler geliyor. Aracın bakımı her gün düzenli olarak yapılıyor. Kimseyi burada suçlayamayız" dedi.

Cenazeler Teslim Edilmeye Başlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Cenazeler Teslim Edilmeye Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement