Cesi'yi Getirene 500 Lira Ödül - Son Dakika
Güncel

Cesi'yi Getirene 500 Lira Ödül

Cesi\'yi Getirene 500 Lira Ödül

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde oturan 55 yaşındaki Adem Ersoy, kulübesindeyken çalınan 'Cesi' adlı 6 aylık boxer cinsi köpeğini getirene ödül olarak 500 lira vereceğini söyledi.

03.04.2017 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde oturan 55 yaşındaki Adem Ersoy, kulübesindeyken çalınan 'Cesi' adlı 6 aylık boxer cinsi köpeğini getirene ödül olarak 500 lira vereceğini söyledi.

Hacı Ali Öztürk Mahallesi'nde oturan Adem Ersoy'un 'Cesi' ismini verdiği 6 aylık köpeği, dün gece bahçedeki kulübesinden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Adem Ersoy, aramaya rağmen köpeğini bulamayınca polise haber verdi. İhbarla eve gelen polisler, bahçede inceleme yapıp 'Cesi'yi çalan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Adem Ersoy ise fotoğrafını basıp afiş hazırlattığı cins köpeğini bulup getirene ödül olarak 500 lira vereceğini söyledi. İlçeyi gezip üzerinde 'Bulan ve görenler Allah rızası için bildirsin' yazılı afişlerden asan Adem Ersoy, "Cesi daha 6 aylık. Aile dostumuz, aileden biriydi. Gözümüz gibi bakıyorduk kendisine. Çok sevimli, çok tatlıydı. Gece 19 ile 22 arası çalındı, getireni ödüllendireceğiz, lütfen getirsinler" dedi.

- Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesi'yi Getirene 500 Lira Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement