Çeşme Marina'da Caz Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Çeşme Marina'da Caz Rüzgarı

Çeşme Marina\'da Caz Rüzgarı

Cazın dev isimleri Çeşme’ye geliyor, Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çeşme’de caz günleri başlıyor.

03.04.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cazın dev isimleri Çeşme'ye geliyor, Dünya markası olma yolunda ilerleyen Çeşme'de caz günleri başlıyor. Bu yıl 4. Kez düzenlenen Caz Festivali Çeşme'nin gözdesi marinaya taşınıyor. İlki 2011 senesinde Ekim ayında Alaçatı'da gerçekleştirilen ve 2012 yazında Alaçatı ile Bodrum'da aynı anda devam eden, Türk caz dünyasına yıllarca emek vermiş solist ve enstrümantalistlerin yer aldığı Jazz Rüzgarı bu yılda Çeşme Marina'da esmeye devam ediyor. Festival boyunca ülkemizin yetiştirdiği en değerli caz sanatçıları bu yıl Çeşme Marina'da caz severler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Çeşme'nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival bu senede Çeşme Marina'da caz severlere keyifli anlar geçirtecek. 5 Nisan - 7 Haziran 2014 tarihleri arasında planlanan ve müzik koordinatörlüğünü Ayhan Öztoplu'nun üstlendiği Jazz Rüzgarı programı Ayşe Gencer&İlham Gencer ile başlayacak.

Festivalin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı'nın organizatörü Buğra Özçetin her sene üzerine katarak geliştirdikleri festivale gelen tepkilerden çok memnun olduklarını belirterek "Caz müziğini seven insanlar konserlere yoğun ilgi gösteriyorlar. Biz de her sene konserlerin mekanlarından festival programına kadar her konuda her sene yenilikler eklemeye çalışıyoruz. Bu yıl da festivali Çeşme Marina'ya taşıyarak daha çok sanatsever ile buluşmayı hedefliyoruz. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri iki ay boyunca her hafta Çeşme Marina'da caz severlere unutulmaz konserler verecek " dedi.

Caz festivalinde ilk konserinde Ayşe &İlham Gencer sahneye çıkıyor Konserlerde; Ayşe&İlham Gencer, Bülent Ortaçgil, Elif Çağlar& Kerem Görsev Trio, Ayça Gündüz- Latin Jazz Project, Melis Sökmen, Kerem Görsev Trio, Birsen Tezer, İmer Demirer& Neşet Ruacan, Erkan Oğur, Okay Temiz, All Star Jazz Band & Sibel Köse, Kürşat Başar Orkestrası caz severlerle buluşacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çeşme Marina'da Caz Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement